Wednesday, February 5, 2020

Jepini fund problemeve me kyçet!

Rekomandime nga Gerald Walls, reumatolog


Ato të cilët vinë tek unë me artrozë, artrit, reumatizëm jane kryesisht pacientë mbi 40 vjec.

Farmacitë moderne ofrojnë shume opsione për të eliminuar dhimbjen e nyjeve dhe për të rithkyer pjesërisht funksionin e tyre me ndihmën e kremrave dhe xheleve të ndryshëm. Pavarësisht se ekzistojnë shumë kura, një pjesë e vogël e tyre janë të efektshme. Në këtë artikull do ju tregoj ku të fokusoheni dhe si duhet të jetë një xhel për shërimin e nyjeve.

1. Spektri I veprimit

Një kurë efektive ka një spektër të gjerë veprimi: mpin, përmirëson qarkullimin e gjakut, ul enjtjet dhe inflamacionin. Ky mjekim është I përshtatshëm për të gjitha sëmundjet e nyjeve, por jo I rasteve specifike, të cilat mund të diagnstikohen vetëm nga një doktor.


2. Ngjyra dhe konsistenca

Kremi I 'kyceve' duhet të jetë I bardhë dhe me densitet mesatar. Ka produkte në formen e xhelit apo xhel-krem. Kjo dendësi I mundëson komponenteve terapeutike të depërtojnë më mirë e me thellë lëkurën drejt kyceve. Në qoftë se ju duhet të zgjidhni mes kremit dhe xhelit, zgjidhni xhelin.

3. Bazat e përbërjes

Përbërja e mjekimit preferohet të jetë e bazuar në ekstrakte ose vajra bimore. Ose në të dyja duke paraqitur një rast perfekt. Kështu, mbroni veten nga efektet e mundshme anësore të mjekimit. Për më tepër keni siguri në cfarë vendosni në kycet tuaja: substanca natyrale nga bimët apo përbërje kimike me origjinë të panjohur.

4. Përtej datës së përdorimit

Eshtë e rëndesishte të bleni xhelin më të freskët. Duke qenë se një produkt I mirë përmban një sasi të madhe ekstraktesh dhe vajërash me origjinë bimore, aktiviteti I tyre zbehet shpejt. Fatkeqësisht, në shumicën e farmacive produkte te tilla ruhen per nje kohe te gjate, prandaj keshilla ime per ju eshte ta blimi nëpërmjet internetit. Në këtë mënyrë produkti do dorëzohet tek ju direkt nga depoja. Megjithatë duhet të keni siguri në faqen nga e cila do e porosisni produktin.


5. Prania e Gingko Bilobes në përbërje

Gingo biloba është një nga mjetet më të fuqishme për të rritur qarkullimin e gjakut në kyce. Ky përbërës ndihmon si me përforcimin e mureve vaskulare ashtu edhe në uljen e enjtjeve dhe inflamacionit. Gjithashtu kontribon në rigjenerimin natyral të kyceve. Ky funksion mund të realizohet edhe nga produkte kimike sintetike të pranishme në përbërjen e produkteve për shërimin e kyceve, por personalisht rekomandoj Gingko Biloba, apo cdo ekstrakt tjetër bimor i cili rrit qarkullimin e gjakut.

6. Vetëm pranimi i kursit

Në qoftë se produkti përdoret vetëm një herë, atëherë është një qetësues dhimbjesh. Në mënyrë që të kemi rikthim të plotë të funksionit te nyjeve, xheli duhet përdorur për të paktën nje muaj.

Kushtojini vëmendje këtyre kritereve dhe do jeni në gjendje të zgjidhni një xhel efektiv I aftë të shëroje nyje të dhimbshme. Më e rëndësishmja, kini kujdes mos të bini pre e reklamave me qëllim mashtrimin.

P.S. Duke qenë shumë njerëz dyshojnë në qoftë se një produkt I tillë, që plotëson të gjitha kriteret, mund të gjendet, po ju le linkun e një xheli, I cili përthithet me të gjitha kërkesat e mësipërme. Ato të cilët kanë shëruar kycet e tyre me ndihmën e këtij xheli janë një dëshmi e drejtpërdrejt e efekteve të produktit. Po ju le linkun e faqes zyrtare të xhelit Imosteon. Ju keshilloj ta porosisni ketu, qe te mos përballeni me një mashtrim.


Share:

Shqiperia JO Duhanit

Njoftohu ne email per postimet