Thursday, October 27, 2016

Agnolyt (pika)

Lënda vepruese
Ekstrakte nga  frutat  e Vitex agnus-castus. Etanol 68%vol. Përberes të tjere: uje, metanol.
Shishe  me 50,100 dhe 150 ml solucion

Indikacionet

Rregullimin dhe stabilizimin e ciklit menstrual në një mënyrë të natyrshme.
Përmirësim të dukshëm në simptomat premenstruale PMS.
Rivendos ekuilibrin natyror të hormonëve femërore duke vepruar në gjëndrën e hipofizës dhe ovaries gjë e cila çon në përmirësimin dhe rivendosjen e ekuilibrit natyror të hormoneve femërore estrogjenit dhe progjesteronit.
Në çregullimet e ritmit menstrual.
Në çtensionimin e  shtrëngimeve në gjoks dhe pjesën e poshtme të barkut.
Dozimin, mёnyrёn dhe kohёzgjatjen e përdorimit
Merrni  40 pika një herë në ditë. Hidhni pikat në nje sasi të vogel uji ose leng frutash cdo mengjes. Duhet të përdoret për disa muaj pa ndërprerje. Pasi të shikohen përmirësime, përdoret gjatë disa muajve.

Kunderindikacionet
Pacientët me keto simptoma duhet të konsultohen më pare me mjekun! Agnolyti nuk duhet përdorur gjatë shtatzanisë ose në periudhën e ushqimit të femijes me gji!

Efektet anësore dhe masat që duhen të ndërmerren
Në raste të ralla dhimbje koke, shqetësime në stomak, të vjella.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive