Saturday, October 15, 2016

Dr. Juxhin Gjoshe

SpecialitetiObstetër Gjinekolog
VendndodhjaTiranë
Shkollimi & Trajnime:

Tetor  2009 – Mars 2010
Trajnim 3 mujor në laparoskopi gjinekologjike diagnostike dhe Operative.  Institucioni  Carol Davila’s University of Medicine  and Pharmacy, Bucharest, Romania, ‘’Panait Sarbu’’ Maternity Hospital,  Bucharest, Romania

1 Tetor  – 14 Nëntor  2005
Trajnim 3 mujor në ekografi obstetrike dhe  gjinekologjike, dhe 1 Mars –  14 Prill Institucioni Carol Davila’s 2006 University of Medicine and Pharmacy, Bucharest, Romania Filantropia Maternity Hospital, Bucharest, Romania

Nentor 2000 – Nentor 2005
Specializimi  Obstetrikë – Gjinekologji  (5 vjet) Institucioni “Ovidius” University, Medical Faculty, Constanta, Romania University County Hospital, Constanta, Romania Titulli i kualifikimit ;Mjek Specialist Obstetër  – Gjinekolog

1993 –  2000
Fakulteti i mjekësisë së përgjithshme Institucioni “Ovidius” University, Constanta, Romania

1988 – 1992
Shkolla e mesme e përgjithshme “Petro Nini Luarasi”, Ersekë

Experiencë Pune:

Korrik 2010 – Prill 2012
Hygeia Hospital Tirana, Obstetër- Gjinekolog

Prill 2009 – Qershor 2010
Blvd. Mircea Cel Batran, nr 102, Constanta, Romania Obstetër- Gjinekolog

Prill 2009 – Qershor 2010
University County Hospital, Constanta, Romania Bd. Tomis nr 145, Part time,  Obstetër- Gjinekolog

Prill 2006 – Mars 2009
Prosana Medical Center, klinike private, Vore, Tirana Obstetër- Gjinekolog

Shkurt 2006 – Mars 2009
Materniteti  “Mbreteresha Geraldine” Blv Zog I, Tirana Part time , Obstetër- Gjinekolog

Shkurt 2004 – Gusht 2006
University County Hospital, Constanta, Romania Part time , Obstetër- Gjinekolog
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive