Monday, October 10, 2016

Dr. Sejdin Meço

SpecialitetiKardiolog
VendndodhjaTiranë
Edukimi:

1988-1992:
Shkolla e Mesme e Përgjithshme “Themistokli Germenji” Korçë.

1992-1998:
Fakulteti i Mjekësisë Tiranë, diplomë si “ Mjek i Përgjithshëm”.

2000-2004:
Specializim në Kardiologji, QSUT  Tiranë, diplomë si “Kardiolog”.

Eksperienca  Profesionale:

Dhjetor 2006 – në vazhdim:
Kardiolog invaziv me kohë të plotë pranë Spitalit Amerikan.

Janar 2004 – Nëntor 2004:
Kardilog- mjek vullnetar në urgjencën e sëmundjeve të  brendshme QSUT “Nënë Tereza” – Tiranë.

Korrik 1998 – Mars 2000:
Mjek familje – Spitali Përmetit.

Trajnime:

Nëntor 2004-Tetor 2005:
Kurs njëvjecar mbi emergjencat mjekësore dhe sociale në Salerno, Itali dhe certifikatë nga Kabineti i   hemodinamikës dhe Ekokardiografisë, Spitali San Leonardo- Salerno,Itali.

Janar 2006 – Tetor 2006:
Trajnim intensiv mbi kardiologjinë invazive në Ankara Cag -Hastanesi.

Prill 2008:
Kurs njëjavor mbi të rejat në kardiologjinë invazive-  Austri, Salzburg.

Janar 2010:
Trajnim intensiv njëjavor në hemodinamikë në Spitalin San Leonardo, Salerno, Itali.

Publikime:

1- Autor i tretë: Studim mbi kalçifikimin aortik dhe CAD në popullsinë shqiptare.

2- Dhjetor 2009:  Autor i dytë mbi trombozën e zemrës, International Journal of Cardiology-Case report.

Pjesëmarrës dhe referues aktiv në konferencat e kardiologjisë brenda dhe jashtë vendit.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive