• Medikamente

    1.Cfare eshte X medikamente ? 2.Efektet anesore te mundshme 3.Ruajtja dhe afati i perdorimit 4.Informacione shtese

  • SEMUNDJE

    Informacion i detajuar rreth nje semundjeje. Simptomat , Shkaktaret , Parandalimi , Keshilla , Diagnostikimi , Trajtimi

  • Kontrollo shëndetin Pa Pagesë

    #CHECKUP #FALAS parandalon sëmundje, shpëton jetë!

Tuesday, December 1, 2020

Impotenca mashkullore, si duhet zgjidhur problemi


Sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, 15% e meshkujve në moshë të rritur ankohen për probleme të impotencës. Kjo e dhënë rritet në 40% pas moshës 40 vjeç dhe 70% pas moshës 70 vjeç. Fakti alarmues është se të njëjtat studime thonë se një problem i tillë është në rritje të shpejtë dhe brenda vitit 2025 mund të shkojë në 50%. Megjithatë ka forma të ndryshme për të përballuar impotencën mashkullore dhe për tu zgjidhur më lehtë.

Një pjese të mirë të meshkujve u ka ndodhur të zhgënjehen në shtrat të paktën një herë në jetë, e në këto raste, qoftë pak a shumë e shpeshtë, bëhet fjalë për çrregullim të ereksionit.

SHKAQET
15-20% e rasteve të çrregullimit të ereksionit janë me natyrë psikologjike. Nuk ka një shkak të vërtetë, se sa mungesa e besimit me origjinë psikologjike.

Gjëja e parë që duhet të bëni në rastin e impotencës mashkullore është të ndërgjegjësoheni për të.
Merrni produkte origjinale qe shiten ne vende te ndryshme te Europes, qe mund te ju japin zgjidhje. Me poshte po ju vendosim linkun e nje produkti per zgjidhjen problemit te impotences - KLIKO KETU 

Share:

Shqiperia JO Duhanit

Njoftohu ne email per postimet