Konsultohu me Farmacistin

Konsultohu me farmacistin Robert Rapi! 

Emri dhe Mbiemri


Emaili*


Mesazhi juaj*Farmacisti Robert Rapi

Lindur me 10 tetor 1965 , i diplomuar ne Universitetin e Tiranes ne vitin 1988. Ka mbaruar doktoraturen ne Kamerino ne Itali. Aktualisht punon ne farmacine e tij Robert Rapi ne Korce.


Shqiperia JO Duhanit

Njoftohu ne email per postimet