• Medikamente

    1.Cfare eshte X medikamente ? 2.Efektet anesore te mundshme 3.Ruajtja dhe afati i perdorimit 4.Informacione shtese

  • SEMUNDJE

    Informacion i detajuar rreth nje semundjeje. Simptomat , Shkaktaret , Parandalimi , Keshilla , Diagnostikimi , Trajtimi

  • Kontrollo shëndetin Pa Pagesë

    #CHECKUP #FALAS parandalon sëmundje, shpëton jetë!

Monday, February 13, 2017

Mjeku i familjes, tashmë e identifikoni online

Jo vetëm në zona rurale, por edhe në kryeqytet, shumë nga qyetarët nuk e dinë se kush është mjeku i tyre i familjes apo qendra shendetësore ku duhet të drejtohen.

https://kerkomjekun.fsdksh.com.al/ , me ane te kesaj adrese tani ju mund te dini se kush eshte mjeku juaj i familjes apo qendra shendetesore vetem duke shkruajtur numrin e ID.


Share:

Shqiperia JO Duhanit