• Medikamente

    1.Cfare eshte X medikamente ? 2.Efektet anesore te mundshme 3.Ruajtja dhe afati i perdorimit 4.Informacione shtese

  • SEMUNDJE

    Informacion i detajuar rreth nje semundjeje. Simptomat , Shkaktaret , Parandalimi , Keshilla , Diagnostikimi , Trajtimi

  • Kontrollo shëndetin Pa Pagesë

    #CHECKUP #FALAS parandalon sëmundje, shpëton jetë!

Saturday, September 18, 2021

Pse nuk duhet te konsumoni uje me limon per te rene nga pesha?


Në shumë faqe mund të lexoni për efektet e mira që ka përdorimi i ujit me limon, por harrojnë të përmendin edhe efektet anësore të tij. Dieta me limon nuk rekomandohet për përdorim afatgjatë, pasi është mjaft agresive në lidhje me traktin gastrointestinal
Ju duhet te provoni te tjera menyra per te rene nga pesha qe jane me natyrale dhe me te shendeteshme per trupin tuaj
Share:

Shqiperia JO Duhanit