• Medikamente

  1.Cfare eshte X medikamente ? 2.Efektet anesore te mundshme 3.Ruajtja dhe afati i perdorimit 4.Informacione shtese

 • SEMUNDJE

  Informacion i detajuar rreth nje semundjeje. Simptomat , Shkaktaret , Parandalimi , Keshilla , Diagnostikimi , Trajtimi

 • Kontrollo shëndetin Pa Pagesë

  #CHECKUP #FALAS parandalon sëmundje, shpëton jetë!

Saturday, October 5, 2019

Cfare duhet te dini per kancerin e gjirit?


Kanceri i gjirit eshte nje nga llojet mete shpeshta te kancereve tek grate, sidomos tek ato mbi 35 vjec. çdo vit rreth 185.000 gra ne Evrope preken nga kanceri i gjirit dhe rreth 44.000 vdesin per shkak te kesaj semundjeje. Sipas Organizates Boterore te Shendetesise, ne cdo 9 gra, njera dote semuret prej kancerit te gjirit.

Ne Shqiperi kanceri i gjirit eshte kanceri qe haset me shpesh dhe ze vendin e pare ne shkaqet e vdekjeve tek femrat. Ne Shqiperi prej kancerit te gjirit preken rreth 350-400 gra cdo vit.

Po une a mund te prekem nga kanceri i gjirit?

Nga kanceri i gjirit mund te preket cdo grua. Por rreziku rritet nese:

- Nena, motra apo gjyshja juaj kane patur kancer te gjirit

- Jeni mbi 40 vjec; sepse rreziku rritet bashke me moshen

- Periodat ju ka filluar para moshes 12 vjec;

- Periodat ju kane ndaluar pas moshes 50 vjec;

- Nuk keni lindur kurre femije

- Keni lindur femijen e pare mbi 30 vjeç;

- Jeni mbipeshe

- Pini teper duhan dhe alkool

- Kryeni aktivitet te paket fizik

Por ne ditet tona, kanceri i gjirit mund te kurohet ne pjesen mete madhe te rasteve, mjafton te diagnostikohet ne kohe. Kanceri i gjirit mund te mjekohet me sukses nese ju e zbuloni sa me shpejt ate.

Nese ndryshimet qe ndodhin ne gjinjte tuaj kapen qysh ne fillim, ky eshte nje shans shume i mire per ju, per nje mjekim te suksesshem.

Si mund te zbulohet shpejt kanceri i gjirit?

Jane disa menyra per te zbuluar kancerin e gjirit:

• Vetekontrolli mujor i gjirit

• Kontrolli i gjirit tek mjeku

• Mamografia

• Ekografia e gjirit

Cfare eshte vetekontrolli i gjirit?

Vetekontrolli i gjirit eshte te njohesh gjinjte e tu, duke i kontrolluar nepermjet prekjes me duar. Duke kontrolluar gjinjte tuaj rregullisht ju do te mesoni se si eshte pamja normale e tyre. Kjo gje do t'ju ndihmoje te vini re menjehere ndonje ndryshim qe mund te ndodhe ne gji dhe te shkoni sa me shpejt tek mjeku. Vete kontrolli i gjirit duhet te behet duke filluar qysh nga mosha 20 vjec; pavaresisht se gjinjte mund te jene normal.

Kur behet vetekontrolli gjirit?

Kontrolli i gjirit rekomandohet te behet cdo mu aj, mbas kalimit te periodave, ose 3-4 dite mbas tyre. Kjo sepse gjate periodave gjinjte jane te dhimbshem, te tendosur, dhe mund t'ju ngaterrojne. Ne periudhen e menopauzes (lenies se periodave), vete- kontrolli i gjirit behet diten e pare te cdo muaji. Kjo behet me qellim qe ju ta keni mete lehte per tu kujtuar.

Si behet vetekontrolli i gjirit?

Vete kantrallin e gjinjeve ju mund ta beni kur jeni duke bere dush, kur jeni duke ndenjur shtrire apa duke qendruar para pasqyres.

Filloni qe tani-ndiqni hapat e meposhtme

HAPI I PARE: Vendasini duart ne ije. Vini re mos ka ndonje ndryshim te pazakonshem ne ngjyren, farmen apo madhesine e gjinjve?

HAPI I DYTE: Vendosini duart pas kokes. Vini re mos ka ndonje ndryshim te pazakonshem ne ngjyren, formen apo madhesine e gjinjve?

HAPI I TRETE: Vendosini duart pas kokes. Kthejeni trupin majtas dhe pastaj djathtas. Vini re mos ka ndonje ndryshim te pazakonshem ne ngjyren, formen ose ne madhesine e gjinjve?

HAPI I KATERT: Kontrolloni me majat e gishtave te dores se djathte gjirin e majte dhe me majat e gishtave te dores se majte gjirin e djathte, duke shkuar deri tek sqetullat. Vini re mos ka ndonje kokerr tek gjinjte?

HAPI I PESTE: Kontrolloni me te prekur sqetullen e djathte, pastaj dhe sqetullen e majte. Vini re mos ka ndonje kokerr tek gjinjte?

Perpiquni ta beni zakon berjen e vete kontrollit te gjirit 1 here ne muaj!

Cfare ndryshimesh ne gji duhet t'ju terheqin vemendjen?

Ju duhet te shkoni menjehere tek mjeku nese vini re shenja jo normale si:

• Zmadhim apo forcim te gjirit qe nuk eshte normale per ju.

• Zakonisht, shu me gra para periodave kane gjoks te forte dhe te dhimbshem, por kjo eshte nje gje normale

• Gjendra apo mahisje ne gji

• Njeri gji eshte me i ulet se tjetri ne menyre te pazakonte

• Terheqje nga brenda e thithave te gjirit ose rrjedhje lengu apo gjaku prej tyre.

• Dhe cdo gje tjeter qe nukju duket normale

Jo te gjitha gjendrat qe mund te dalin ne gji jane kancer, por megjithate pa frike apo ankth, drejtohuni sa me shpejt te jete e mundur tek mjeku nese vini re ndonje ndryshim jo normal tek gjinjte tuaj. Vetem mjeku mund te beje dallimin.

Vetekontrolli i gjirit zgjat vetem pak minuta, nuk kushton fare por ju mbron jeten!

Vetekontrolli i gjirit eshte vetem nje pjese e kujdesit per gjirin. Ka edhe menyra te tjera te cilat kapin ne faza shume te hereshme kancerin e gjirit sic; eshte mamografia.

C'fare eshte Mamografia?

Mamografia eshte radiografia egzaminuese e gjirit. Mamografia e kap kancerin e gjirit shume heret, atehere kur ndryshimet nuk mund te shihen me sy apo te preken me dore. Mamografia mund ta dalloje kancerin e gjirit rreth 2 vjet para shfaqjes se shenjave.

Te gjitha grate duhet ta bejne mamografine?

Te gjitha grate nga mosha 35-40 vjec e lart, duhet te bejne mamografine cdo 1-2 vjet. Rreziqet per kancer te gjirit rriten me rritjen e meshes. Megjithate, pavarsisht nga mosha juaj, nese keni ndonje shqetesim ne gji, paraqituni menjehere tek mjeku. Ai do t'ju sqaroje ju se fare duhet te beni dhe sa here duhet te beni mamografine.

Kur duhet bere mamografia?

Mamografia mund te behet ne cdo kohe, por eshte mire qe femrat ne moshen riprodhuese ta kryejne mamografine ne fund te periodave. Mamografia nuk duhet te kryhet sidomos ne tre muajt e pare te barres. Ne periudhen e menopauzes kryhet ne cdo moment.

A duhet te bej ndonje pergatitje perpara mamografise?

Jo. Vetem nukduhette perdorni deodorant, puder, ose te lyheni me ndonje solucion tjeter trupor, diten qe judo te shkoni per te bere mamografine sepse kjo ndikon ne rezultatin e saj. Ju duhet te zhvisheni nga mesi e lart keshtu qe eshte mire te vishni rroba te vecuara, bluza me fund ose pantallone.

A eshte e dhimbshme mamografia?

Disa gra ndj ejne nje shtypje dhe dhimbje te lehte te gjinjeve gjate mamografise. Per pjesen me te madhe kjo eshte e durueshme. Disa prej tyre pijne kokrra qe perdoren per dhimbje koke, 1 ore perpara mamografise, e cila lehteson dhimbjen. Nje menyre tjeter per ta zgjidhur kete, eshte te mos shkoni per te bere mamografine 1 jave para ose gjate periodave mbasi ne kete periudhe gjinjte jane te tendosur dhe te dhimbshem. Planifikoni nje periudhe tjeter per te bere mamografine.

Cilat jane te mirat e mamografise?

• Shume lloje kanceri gjiri jane kapur ne faza te hershme kur ka akoma shanse per tu trajtuar me sukses.

• Gati gjysma e kancereve te gjirit qe arrijne te kapen nga mamografia jane akoma te vegjel dhe mund te hiqen lehte, pa hequr gjithe gjirin dhe pa lene shenje.

• Mamografia shpeton gati mjaft jete grashe te cilat vdesin cdo vit nga kanceri i gjirit.

• Megjithese jo te gjitha kanceret qe kapen nga mamografia jane te kurueshme, shu mica e grave jane gjalle dhe mire edhe per shu me vjet mbas kapjes dhe mjekimit te kancerit.

Sa shpesh duhet bere mamografia?

Kjo varet nga mosha qe ju keni. Megjithate, mamografia rekomandohet te behet nje here ne 1-2 vjet sidomos per moshat mbi 40 vjece lart. Kanceri i gjirit mund te shfaqet ne cdo kohe madje edhe nga nje mamografii tek tjetra. Keshtu qe mamografia duhet te bere rregullisht. Bazuar ne rezultatet e mamografise se pare ju mund ta perserini ate, nese mjeku ju a kerkon kete.

Mamografia nuk duhet bere vetem 1 here ne jete, por ne menyre te vazhdueshme cdo 1-2 vjet dhe per gjate gjithe jetes!

Ku duhet te shkoj per te bere mamografi?

Kudo ku ka aparat mamografie. Prane poliklinikave te qyteteve Tirane, Durres, Shkoder dhe Vlore jane vendosur aparate mamografie ku ju mund te shkoni per te bere mamografi. Por ka edhe mjaft klinika private qe ofrojne kete sherbim.

Po Ekografia e gjirit c'fare eshte?

Ekografia e gjirit eshte nje lloj tjeter kontrolli i gjirit qe kryet nga mjeku radiolog/onkolog. Ekografia e gjirit kryhet njelloj si ekografite e organeve te tjera.

C'fare duhet te mbaje mend nje femer?

Nese je 20-39 vjece:

• Bej Vetekontroll te gjinjve cdo muaj

• Bej Kontrroll te gjinjve tek mjeku cdo tre vjet

• Bej Ekografi te gjinjve

Nese je 40-49 vjece:

• Bej Vetekontroll te gjinjve cdo muaj

• Bej Kontrroll te gjinjve tek mjeku cdo tre vjet

• Bej Mamografi cdo 1-2 vjet,

Nese je mbi 50 vjece:

• Bej Vetekontroll te gjinjve cdo muaj

• Bej Kontrroll te gjinjve tek mjeku cdo tre vjet

• Bej Mamografi cdo 1 vit

Kanceri i gjirit mund te kurohet ...

MJAFTON TE DIAGNOSTIKOHET NE KOHE JU MUND TA SHPETONI JETEN TUAJ!
Share:

Wednesday, July 3, 2019

Vă împărtășesc experiența personală: vă dezvălui secretul siluetei subțiri și al dispoziției bune.

-23 kg timp de 2 luni după vârsta de 40 de ani este un lucru real. Vă împărtășesc experiența personală: vă dezvălui secretul siluetei subțiri și al dispoziției bune.

Bine ai venit pe blogul meu! Acum 3 luni semănam cu o balenă, însă cu ajutorul fiicei mele mi-am readus corpul în ordine și mi-am găsit un nou iubit. Ce m-a făcut să slăbesc și să ies din depresia în care mă aflam după moartea soțului? O băutură neobișnuită de culoarea smaraldului, cu gust intens. O să vă povestesc toate pe rând.

Am puțin peste 40 de ani. Acum un an devenisem văduvă. Am o fiică și un fiu, Alex e student, Elvira este căsătorită și locuiește în alt oraș. Ne vedem rar. După moartea soțului îmi pierdusem sensul vieții. Devenisem un robot, mă duceam și veneam de la muncă, n-aveam timp de gătit, mă alimentam cu fast-food și mâncare livrată, nesănătoasă.

Author photo
Așa arătam după moartea soțului.
 
Author photo
Și așa arăta gustarea mea preferată din acea perioadă.

Câteva luni mai târziu, venind să mă viziteze, Elvira era cât pe ce să nu mă mai recunoască. Găsise o femeie mare și obeză cu greutatea sub 90 kg, în locul mamei sale zvelte, mereu veselă (așa îmi povestise mai târziu). Se apucase să mă convingă că viața nu s-a terminat și sunt o femeie tânără. Nu trebuie decât să slăbesc, să apelez la un stilist și voi deveni din nou fericită. A umblat câteva zile după mine. Într-un sfârșit, m-am lăsat condusă de vocea rațiunii.

Elvira a oftat ușurată și a scos din valiză o cutie în culori alb, verde. A zis că este Matcha Slim. Acesta este un ceau verde natural sub formă de pulbere, produs conform rețetei japoneze și se prepară prin infuzare. Am pus pe loc apă la fiert și am umplut ceștile cu lichid parfumat de culoarea smaraldului. Are gust plăcut, ușor de băut. Mi-au dispărut greutatea din corp și oboseala. Aceasta se datorează compoziției bogate: clorofilă, catechine, riboflavină, L-teanină, teofilină, taurină și acid citric.

Making a cup of drink
Am decis să fac un video cu procesul de preparare a unei cești de Matcha Slim)
Să nu mă judecați)))

Din acea zi, fiece dimineață începea cu o ceașcă de băutură de culoarea smaraldului. Peste o săptămână mi-am dat seama că îmi devenise larg costumul meu preferat. Cântarul a arătat -4 kg. Parcă-mi crescuseră aripi. La sfârșitul celei de-a doua săptămâni slăbisem cu încă 5 kg. Astfel, în prima lună slăbisem 16 kg, iar timp de a doua -7 kg.

 • Result photoÎnainte de utilizarea Matcha Slim
 •  
 • Result photoPeste o săptămână
 •  
 • Result photoPeste 2 săptămâni
 •  
 • Result photoPeste o lună
 •  
 • Result photoPeste 2 luni de utilizare Matcha Slim

Am apelat la un stilist, mi-am schimbat coafura, apoi am cheltuit o avere pe o nouă garderobă, cu aceasta m-a ajutat Elvira. Câteva săptămâni mai târziu, la un restaurant am făcut cunoștință cu un bărbat. Era văduv și avea 50 de ani. Răzvan, așa îl chema pe noul meu prieten, mi-a propus să ne întâlnim din nou. Așa a început relația noastră. O lună mai târziu m-a cerut în căsătorie.

Ring photo
Răzvan + Sabina = Love

Pentru nuntă mi-am cumpărat o rochie superbă. Elvira a fost oaspete de onoare. Acum sunt nespus de fericită, e ca a doua tinerețe. Planificăm o călătorie în luna de miere.

Fetelor, ceea ce vreau să spun este că nu trebuie să trăiți cu trecutul. Viața e prea scurtă pentru a fi petrecută în neliniște, suferință, blocate într-un corp urât, care de fapt nu este corpul vostru. Eliberați-vă de excesul de greutate și veți deveni cu adevărat fericite, frumoase și dorite.

Author photo before/after
Sabina + Matcha Slim = Love

Cât pe ce să uit. Prima cutie Matcha Slim s-a terminat foarte repede. Fiica mi-a arătat unde pot să comand. Vă dezvălui link-ul magazinului oficial. Atenție, pe Internet au apărut multe produse falsificate. Nu vă puneți în pericol sănătatea și frumusețea, comandați Matcha Slim doar la producătorul oficial.

Product photo

Cumpără Matcha Slim

Comentarii 23


N

Nicoleta Condrea

24.10.2021


Ceaiul mi-a atras atenția, dar mă deranjează culoarea verde intens. Sper că nu are coloranți și este inofensiv pentru alergici.


O

Olivia ALbu

26.10.2021

Nicoleta, nu are coloranți. Culoarea intensă se datorează conținutului ridicat de clorofilă din frunzele de ceai. De fapt, Matcha Slim are un gust plăcut, dar neobișnuit. Îți oferă mai multă vigoare decât orice cafea!


User avatar

Cătălina Răduțan

27.10.2021

Eu am băut ceai pur, fără aditivi. Este adevărat că am slăbit puțin, dar l-am luat pentru a înlocui cafeaua, pentru că devenisem dependentă. Este un energizant perfect!


User image


User avatar

Oana Munteanu

29.10.2021

Pe mine Matcha Slim m-a ajutat să-mi păstrez familia, după naștere mă îngrășasem mult și nu-l mai interesam pe soțul meu în calitate de femeie. Am utilizat ceaiul timp de o lună, acum sunt din nou frumoasă și zveltă, avem a doua lună de miere.


User image


B

Bianca Saboșanu

30.10.2021

N-am auzit niciodată despre un astfel de ceai. Mi-a atras atenția, aș vrea să-l încerc, mi-a mai rămas puțin să slăbesc, datorită antrenamentelor am dat jos jumătate din greutatea care trebuie să slăbesc. Simt că aș avea nevoie de ceva pentru energie, contra oboselii...


User avatar

Marionela Petcu

31.10.2021

Bianca, antrenamentele nu te-au făcut decât să obosești, să te epuizezi. Ai fi putut slăbi de la bun început cu ajutorul Matcha Slim. Privește rezultatul meu pe care l-am obținut timp de 3 săptămâni.

User image


R

Raluca Lovinescu

31.10.2021

Am auzit că matcha se prepară într-un mod deosebit. Necesită de un tel special.

Cumpără Matcha Slim
Share:

Sunday, June 9, 2019

TOP COMBINAȚII DE ALIMENTE PENTRU A SLĂBI SĂNĂTOS


 Combinații de alimente cu care vei reuși să slăbești

Deci, în mod concret, iată un rezumat care ilustrează ceea ce este explicat mai sus:

Proteine ​​+ legume = OK

Alimente cu amidon + legume = OK

Proteine ​​+ alimente cu amidon: NU

Proteine ​​+ legume sau fructe: OK

Proteine ​​+ cereale / amidon și / sau zaharuri: NU

Proteine ​​+ leguminoase: NU

Proteine ​​+ zaharuri: NU

Proteine ​​+ produse lactate: NU

Legume + proteine: OK

Legume + fructe: OK

Legume + leguminoase: OK

Legume + zaharuri: NU (fermentație = gaze)

Legume + produse lactate: NU

Amidon + legume: OK

Amidon + fructe: + – OK (există posibilitatea fermentării cu zahăr din fructe)

Amidon + proteine: NU

Amidon + zahăr: NU (fermentație = gaz)

Amidon + produse lactate: NU (fermentare cu lactoză, zahăr din lapte)

Să nu uităm că digestia este a doua vinovată pe listă de pierderea de energie în organism, prima fiind reglarea temperaturii. Digestia mobilizează multă energie care, prin urmare, poate afecta vitalitatea unei persoane. Capacitatea de digestie este variabilă de la o persoană la alta și este legată de potențialul de vitalitate și energie al acestei persoane și rata de energie depinde de alimentația generală în viață.

Dacă o persoană cu vitalitate scăzută mănâncă alimente care nu merg împreună, care îngreunează digestia, va exista neapărat o lipsă de energie încă din timpul digestiei, digestia va fi încetinită, va dura mult prea mult cu alimente care stagnează în organism, în stomac și intestine, provocând fermentații și putrefacții!

Corpul este otrăvit de toxine: respirația urât mirositoare, urina închisă la culoare și puternic mirositoare, scaunele mirositoare, lipicioase sau constipație, limba încărcată pot fi pe lista zilnică pentru unii!

Cum să mâncăm?

O masă : o cruditate la început + un amidon + o legumă la aburi (ex: o salată mixtă + orez brun + broccoli)

Cealaltă masă : o cruditate la început + o proteină + o legumă la aburi (ex: o salată verde + un file de pește + spanac)

Aceste recomandări trebuie respectate cât mai mult posibil, dar trebuie adaptate fiecărei persoane în funcție de capitalul său energetic, gustul și  vârsta sa.

Deserturile prea dulci perturbă digestia

Evită să închei masa cu deserturi foarte concentrate în zahăr, cum ar fi cremele de lapte aromate, înghețatele, iaurturile cu fructe dulci. Aceste zaharuri concentrate pot interfera cu digestia. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să eliminăm deserturile, deoarece pentru mulți dintre noi nota de dulceață semnalează sfârșitul mesei. Trebuie doar să știi cum să îți alegi deserturile și chiar mai bine să înveți cum să faci dulciuri delicioase și sănătoase.

Asociază proteinele ​​animale cu legume

În timpul unei mese centrate pe proteine ​​animale, cum ar fi peștele și chiar mai multă carne, optează pentru legume crude și fierte ca acompaniament și o porție mică de carbohidrați, cum ar fi cartofii, pâinea, orezul și alte cereale. Astfel, asociază un pește în primul rând cu o legumă și în cantități mai mici cu orez sau o bucată de pâine. Același lucru este valabil și pentru o masă cu carne.

Nu mânca prea multe proteine ​​animale

De asemenea, evită amestecarea mai multor proteine ​​animale în timpul aceleiași mese. De exemplu pește sau carne + brânză + desert care conține ouă.

Mănâncă cereale și leguminoase

Dacă în timpul meselor combini cereale și leguminoase, asigură-te că respecți proporțiile de aproximativ 2/3 cereale la 1/3 leguminoase.

Share:

Sunday, May 26, 2019

Historia e Valerias se si i ndryshoji gjinjte e saj te vegjel

 Përshëndetje vajza!

Më duket se jam larguar për shumë kohë. Dhe kisha arsye për këtë ...


Siç e dini, unë jam nënë e dy djemve të bukur 3 dhe 4 vjeç. Pasi linda djalin tim të dytë, unë shtova shumë kile ((Por, duke qenë se jam pro ushqyerjes me gji, vendosa të mos e ndërpresë laktacionin për të ruajtur trupin tim të bukur dhe të rregullt. Fillova të humbja peshë kur vogëlushi ime bëri dymbëdhjetë muaj. Ky ishte fillimi i tregimit që dua të ndaj me ju sot.

Ju duhet të keni dëgjuar shumë herë që grave u shfaqen probleme në marrëdhëniet me burrat e tyre për shkak të mbipeshës. Në fakt, natyra e meshkujve është e tillë që nuk mjafton thjesht të kesh një grua të dashur dhe të kujdesshme pranë. Ata duan që ajo të jetë shumë e bukur. Sigurisht, kjo ishte një nga arsyet pse pas lindjes së fëmijës u përpoqa të humb peshë sa më shpejtë. Por doli që përpjekjet e mia ishin të kota ...

Kjo jam unë pasi humba peshë. Fatkeqësisht, nuk gjeta asnjë fotografi të bërë para se të filloja të humb peshë. Vetëm shikoni gjoksin tim.

Ndërsa isha e lumtur me çdo kile të humbur, shoku im i kushtonte vëmendje gjërave krejtësisht të ndryshme. Ky ishte gjoksi im pa formë, i tkurrur dhe për fat të keq i varur. Ai nuk më tha asgjë, por unë fillova të vërej humbjen e interesit të tij ndaj meje. Nuk dua të them se si e kam kuptuar këtë. Çdo femër e kupton se çfarë dua të them.

Në përgjithësi, doli që dyshimi im nuk ishte i padrejtë. Ndodhi kur rastësisht pashë celularin e burrit tim. Betohem se ndodhi rastësisht!!! Ai shkoi të bënte dush, kur ra telefoni i tij. Ai më kërkoi që ta hap sepse po priste një telefonatë të rëndësishme. Unë u përgjigja dhe pastaj vura re një mesazh të palexuar nga njëfarë Vilma. Unë nuk e njihja njeri në mesin e miqve, të afërmve ose shokëve të punës. Kush nuk do ta lexonte?

Thoshte, “gjumë të ëmbël” dhe asgjë tjetër. Kjo me siguri më tronditi por ishte gjëja tjetër që ishte pika e fundit. Kam lexuar mesazhin e mëparshëm të dërguar nga burri im i cili thoshte “Super! Gruaja ime ka pasur probleme me këtë për shumë kohë.” Çfarë? Çfarë nuk shkonte me mua? Kam lexuar më tej dhe kam vërejtur një fotografi të ... gjinjve !!! Gjinj të këndshëm dhe të fortë të shoqëruara me “Si të pëlqejnë?”

Shpërtheva në lot. Kur burri im doli nga dushi, ai menjëherë kuptoi gjithçka ndërsa unë qaja duke mbajtur celularin e tij në dorë. Ai as nuk u përpoq të mohonte asgjë. Ai thjesht tha, - “Çfarë mund të bëj? Unë jam një burrë, kështu që nuk është çudi që më pëlqejnë trupat e grave të nxehta dhe gjinjtë gjithashtu”.

Doja ta linja, por tashmë kisha dy fëmijë dhe isha me leje lindje. Kështu që vendosa të qëndroj dhe të jetoj nën të njëjtën çati me të. Marrëdhëniet tona ishin nën pikën e ngrirjes. Unë isha në depresion dhe doja që ta hiqja nga mendja. Por atëherë vendosa të mos hiqja dorë dhe të gjeja mënyrën për ta bërë veten të bukur! Kam humbur peshë në mënyrë të suksesshme, thoja me vete, kështu që mund t’i jap formë edhe gjoksit tim me sukses.

Së pari provova një çaj hopi. Kam lexuar shumë komente për klientët dhe mendova se do të më ndihmonte. Pas 2 javësh kuptova që po fitoja peshë por gjoksi im mbeti i njëjtë. Pas kësaj Kam provuar fara liri duke i shtuar në ushqim. Çfarë mund të them? Kjo përmirësoi ndjeshëm tretjen time))) Por gjoksi im nuk pranoi të rritej ((E njëjta gjë ndodhi kur provova majanë e birrës dhe mjekime hormonale të cilat duhej të lehtësonin në mënyrë efektive rritjen e gjoksit tim.

Vendosa të ndaj shqetësimet e mia në një forum për nënat, ku futesha shpeshherë. Unë e përshkrova rastin tim dhe njëra nga vajzat atje më tha që ajo kishte saktësisht të njëjtën problem dhe e kishte trajtuar duke përdorur një krem special Upsize. Kjo e zbukuroi atë me gjoks të masës 3 në vetëm një muaj!

Unë nuk e besova atë, por klikova në linkun që të çonte në faqen e internetit që shiste kremin. Kam lexuar në lidhje me të dhe mendova se nuk do t'i përkeqësonte gjërat sidoqoftë, pasi përshkruhej si produkt natyral dhe nuk përmbante hormone. Produkti përmban përbërës natyralë, si: Ekstrakte të rrënjës së Anemarrhena asphodeloides, ekstrakte të Pueraria mirifica, vaj makadamia, vaj shea, vaj jojoba, pantenol. Të paktën do ta përdorja për t'u kujdesur për gjoksin, mendova.

Ky është tubeti që mora me postë

Fillova ta përdorja atë duke matur gjoksin tim çdo ditë. Nuk kam vërejtur asgjë të pazakontë gjatë 3 ditëve të para. Por në ditën e katërt, kuptova që SYTJENAT PO MË SHTRËNGONIN!!! Mendova se ishte thjesht një lojë e imagjinatës sime por në fund të javës matjet e mia më treguan që isha rritur me +0.6”! Përveç kësaj, gjoksi im u bë më i fortë!

Pas 3 javësh të tjera të përdorimit të Upsize harrova që burri im më mashtroi))) Unë thjesht isha e lumtur që mund të shkoja në dyqan dhe të blija veshje të reja! Të gjitha sytjenat e mia janë të një mase më të vogël. Më parë kam zgjedhur me përulësi midis masës A dhe AA. Atë ditë mora masën B!

Unë bëra matjet e mia çdo ditë, dhe vendosa të bëj një fotografi të gjinjve të mi vetëm pas një muaji për të vure në dukje ndryshimin.

Kur bleva sytjenat e para të masës C dhe po i provoja para pasqyrës, burri im, i cili sapo u kthye nga puna, më pa dhe veç të shihnit mahnitjen e tij))) Ai mbeti pa fjalë fare. Ishte momenti kur kuptova që KISHA FITUAR!!! Prodhuesit e UpSize e mbajtën premtimin e tyre! Nuk kisha gjinj të tillë të përsosur as para se të kisha fëmijën tim të parë. Për më tepër, kurrë nuk kam pasur një gjoks kaq të butë dhe kadife.

Burri im e kuptoi që kishte gabuar. Tani ai nuk ndalet së pari mua dhe më adhuron. Ai thotë se është i brengosur që mund ta lë për një burrë tjetër. Nuk është çudi!!! Unë uroj që ju të mund të shihni se si njerëzit më shikojnë mua kur eci në rrugë! Së pari u ndjeva në siklet por më pas vendosa të mos e fsheh bukurinë time!

Unë kurrë nuk do të kisha besuar se një krem ​​mund të shpëtojë familjen. Por UpSize e bëri realitet! Unë e fala burrin tim për hir të fëmijëve tanë ... Gjoksi i bukur është si një magnet i vërtetë për meshkujt dhe nuk ka asgjë të keqe. Ata nuk mund t'i rezistojnë forcës tërheqëse të këtij “magneti”)))

Vajza, jua rekomandoj të gjithave të provoni UpSize! Ai jo vetëm që do t’ju ngrejë lëkurën siç bëjnë mjekimet e tjera, por DO TË BËJË TË KENI GJINJ VËRTETË TË MËDHENJ! Ja lidhja e faqes së internetit për të shmangur blerjen e një produkti të rremë. Jini të bukur dhe kujdesuni për veten!

Sinqerisht, Valeri

FAQJA ZYRTAREPOROSIT

  PERSHTYPJE TE TJEREVE

    Rozana  21.10.2021

  Valeri, është thjesht e mahnitshme !!! Gjinjtë e tu duken kaq të natyrshëm. Fantastike!

   Hëna 21.10.2021

  Uau! Dua të kem të njëjtat gjinj! Madhësia ime është A. A është me të arrij t’i rris në masën C?

   Anxhela 21.10.2021

  Hëna, po, mundesh!!! UpSize më ndihmoi të rritja gjinjtë e mi në madhësinë D. Megjithëse fillimisht nuk kisha as masën A.

   Nora 22.10.2021

  Sa e bukur dhe femërore)))

   Xheni 22.10.2021

  Vajzat, thjesht duan t'ju paralajmërojnë të mos e blini UpSize diku tjetër, qoftë dhe dyqan! Vetëm kremi i shitur përmes faqes zyrtare është i efektshëm. E mësova nga përvoja ime.

   Ana 23.10.2021

  Unë dua të ndaj me ju rezultatin tim:


   Emilja 23.10.2021

  Unë gjithmonë kam pasur gjinj mjaft të mëdhenj por ato u varën pas lindjes (((mendova të bëj operacion, por gjeta UpSize në kohën e duhur. Më ndihmoi vërtet mirë. E rekomandoj!

   Stela 23.10.2021

  Jam e shqetësuar për alergjinë e mundshme ...

   Eva 23.10.2021

  Stela, nuk duhet të shqetësohesh për këtë. Kremi është hipoallergjik. Kam vuajtur gjithmonë nga reaksione alergjike por UpSize nuk shkaktuan ndonjë reagim negativ.

   Merita 24.10.2021

  Valeri, pse i dhe burrit një shans të dytë? Unë kurrë nuk do ta kisha falur diçka të tillë (((

   Paula 25.10.2021

  Merita, çfarë duhej të bënte? Valeri kishte të drejtë. Së pari, ajo duhej të mendonte për fëmijët e saj dhe së dyti, burrat gjithmonë pëlqejnë gjoksin e bukur. Vendosa të blej UpSize në rast nevoje.

  POROSIT


  Share:

  Saturday, May 25, 2019

  Nje recete e thjeshte per te ndryshuar gjinjte tuaj te vegjel

  Përshëndetje vajza!

  Më duket se jam larguar për shumë kohë. Dhe kisha arsye për këtë ...


  Siç e dini, unë jam nënë e dy djemve të bukur 3 dhe 4 vjeç. Pasi linda djalin tim të dytë, unë shtova shumë kile ((Por, duke qenë se jam pro ushqyerjes me gji, vendosa të mos e ndërpresë laktacionin për të ruajtur trupin tim të bukur dhe të rregullt. Fillova të humbja peshë kur vogëlushi ime bëri dymbëdhjetë muaj. Ky ishte fillimi i tregimit që dua të ndaj me ju sot.

  Ju duhet të keni dëgjuar shumë herë që grave u shfaqen probleme në marrëdhëniet me burrat e tyre për shkak të mbipeshës. Në fakt, natyra e meshkujve është e tillë që nuk mjafton thjesht të kesh një grua të dashur dhe të kujdesshme pranë. Ata duan që ajo të jetë shumë e bukur. Sigurisht, kjo ishte një nga arsyet pse pas lindjes së fëmijës u përpoqa të humb peshë sa më shpejtë. Por doli që përpjekjet e mia ishin të kota ...

  Kjo jam unë pasi humba peshë. Fatkeqësisht, nuk gjeta asnjë fotografi të bërë para se të filloja të humb peshë. Vetëm shikoni gjoksin tim.

  Ndërsa isha e lumtur me çdo kile të humbur, shoku im i kushtonte vëmendje gjërave krejtësisht të ndryshme. Ky ishte gjoksi im pa formë, i tkurrur dhe për fat të keq i varur. Ai nuk më tha asgjë, por unë fillova të vërej humbjen e interesit të tij ndaj meje. Nuk dua të them se si e kam kuptuar këtë. Çdo femër e kupton se çfarë dua të them.

  Në përgjithësi, doli që dyshimi im nuk ishte i padrejtë. Ndodhi kur rastësisht pashë celularin e burrit tim. Betohem se ndodhi rastësisht!!! Ai shkoi të bënte dush, kur ra telefoni i tij. Ai më kërkoi që ta hap sepse po priste një telefonatë të rëndësishme. Unë u përgjigja dhe pastaj vura re një mesazh të palexuar nga njëfarë Vilma. Unë nuk e njihja njeri në mesin e miqve, të afërmve ose shokëve të punës. Kush nuk do ta lexonte?

  Thoshte, “gjumë të ëmbël” dhe asgjë tjetër. Kjo me siguri më tronditi por ishte gjëja tjetër që ishte pika e fundit. Kam lexuar mesazhin e mëparshëm të dërguar nga burri im i cili thoshte “Super! Gruaja ime ka pasur probleme me këtë për shumë kohë.” Çfarë? Çfarë nuk shkonte me mua? Kam lexuar më tej dhe kam vërejtur një fotografi të ... gjinjve !!! Gjinj të këndshëm dhe të fortë të shoqëruara me “Si të pëlqejnë?”

  Shpërtheva në lot. Kur burri im doli nga dushi, ai menjëherë kuptoi gjithçka ndërsa unë qaja duke mbajtur celularin e tij në dorë. Ai as nuk u përpoq të mohonte asgjë. Ai thjesht tha, - “Çfarë mund të bëj? Unë jam një burrë, kështu që nuk është çudi që më pëlqejnë trupat e grave të nxehta dhe gjinjtë gjithashtu”.

  Doja ta linja, por tashmë kisha dy fëmijë dhe isha me leje lindje. Kështu që vendosa të qëndroj dhe të jetoj nën të njëjtën çati me të. Marrëdhëniet tona ishin nën pikën e ngrirjes. Unë isha në depresion dhe doja që ta hiqja nga mendja. Por atëherë vendosa të mos hiqja dorë dhe të gjeja mënyrën për ta bërë veten të bukur! Kam humbur peshë në mënyrë të suksesshme, thoja me vete, kështu që mund t’i jap formë edhe gjoksit tim me sukses.

  Së pari provova një çaj hopi. Kam lexuar shumë komente për klientët dhe mendova se do të më ndihmonte. Pas 2 javësh kuptova që po fitoja peshë por gjoksi im mbeti i njëjtë. Pas kësaj Kam provuar fara liri duke i shtuar në ushqim. Çfarë mund të them? Kjo përmirësoi ndjeshëm tretjen time))) Por gjoksi im nuk pranoi të rritej ((E njëjta gjë ndodhi kur provova majanë e birrës dhe mjekime hormonale të cilat duhej të lehtësonin në mënyrë efektive rritjen e gjoksit tim.

  Vendosa të ndaj shqetësimet e mia në një forum për nënat, ku futesha shpeshherë. Unë e përshkrova rastin tim dhe njëra nga vajzat atje më tha që ajo kishte saktësisht të njëjtën problem dhe e kishte trajtuar duke përdorur një krem special Upsize. Kjo e zbukuroi atë me gjoks të masës 3 në vetëm një muaj!

  Unë nuk e besova atë, por klikova në linkun që të çonte në faqen e internetit që shiste kremin. Kam lexuar në lidhje me të dhe mendova se nuk do t'i përkeqësonte gjërat sidoqoftë, pasi përshkruhej si produkt natyral dhe nuk përmbante hormone. Produkti përmban përbërës natyralë, si: Ekstrakte të rrënjës së Anemarrhena asphodeloides, ekstrakte të Pueraria mirifica, vaj makadamia, vaj shea, vaj jojoba, pantenol. Të paktën do ta përdorja për t'u kujdesur për gjoksin, mendova.

  Ky është tubeti që mora me postë

  Fillova ta përdorja atë duke matur gjoksin tim çdo ditë. Nuk kam vërejtur asgjë të pazakontë gjatë 3 ditëve të para. Por në ditën e katërt, kuptova që SYTJENAT PO MË SHTRËNGONIN!!! Mendova se ishte thjesht një lojë e imagjinatës sime por në fund të javës matjet e mia më treguan që isha rritur me +0.6”! Përveç kësaj, gjoksi im u bë më i fortë!

  Pas 3 javësh të tjera të përdorimit të Upsize harrova që burri im më mashtroi))) Unë thjesht isha e lumtur që mund të shkoja në dyqan dhe të blija veshje të reja! Të gjitha sytjenat e mia janë të një mase më të vogël. Më parë kam zgjedhur me përulësi midis masës A dhe AA. Atë ditë mora masën B!

  Unë bëra matjet e mia çdo ditë, dhe vendosa të bëj një fotografi të gjinjve të mi vetëm pas një muaji për të vure në dukje ndryshimin.

  Kur bleva sytjenat e para të masës C dhe po i provoja para pasqyrës, burri im, i cili sapo u kthye nga puna, më pa dhe veç të shihnit mahnitjen e tij))) Ai mbeti pa fjalë fare. Ishte momenti kur kuptova që KISHA FITUAR!!! Prodhuesit e UpSize e mbajtën premtimin e tyre! Nuk kisha gjinj të tillë të përsosur as para se të kisha fëmijën tim të parë. Për më tepër, kurrë nuk kam pasur një gjoks kaq të butë dhe kadife.

  Burri im e kuptoi që kishte gabuar. Tani ai nuk ndalet së pari mua dhe më adhuron. Ai thotë se është i brengosur që mund ta lë për një burrë tjetër. Nuk është çudi!!! Unë uroj që ju të mund të shihni se si njerëzit më shikojnë mua kur eci në rrugë! Së pari u ndjeva në siklet por më pas vendosa të mos e fsheh bukurinë time!

  Unë kurrë nuk do të kisha besuar se një krem ​​mund të shpëtojë familjen. Por UpSize e bëri realitet! Unë e fala burrin tim për hir të fëmijëve tanë ... Gjoksi i bukur është si një magnet i vërtetë për meshkujt dhe nuk ka asgjë të keqe. Ata nuk mund t'i rezistojnë forcës tërheqëse të këtij “magneti”)))

  Vajza, jua rekomandoj të gjithave të provoni UpSize! Ai jo vetëm që do t’ju ngrejë lëkurën siç bëjnë mjekimet e tjera, por DO TË BËJË TË KENI GJINJ VËRTETË TË MËDHENJ! Ja lidhja e faqes së internetit për të shmangur blerjen e një produkti të rremë. Jini të bukur dhe kujdesuni për veten!

  Sinqerisht, Valeri

  FAQJA ZYRTAREPOROSIT

   PERSHTYPJE TE TJEREVE

     Rozana  21.10.2021

   Valeri, është thjesht e mahnitshme !!! Gjinjtë e tu duken kaq të natyrshëm. Fantastike!

    Hëna 21.10.2021

   Uau! Dua të kem të njëjtat gjinj! Madhësia ime është A. A është me të arrij t’i rris në masën C?

    Anxhela 21.10.2021

   Hëna, po, mundesh!!! UpSize më ndihmoi të rritja gjinjtë e mi në madhësinë D. Megjithëse fillimisht nuk kisha as masën A.

    Nora 22.10.2021

   Sa e bukur dhe femërore)))

    Xheni 22.10.2021

   Vajzat, thjesht duan t'ju paralajmërojnë të mos e blini UpSize diku tjetër, qoftë dhe dyqan! Vetëm kremi i shitur përmes faqes zyrtare është i efektshëm. E mësova nga përvoja ime.

    Ana 23.10.2021

   Unë dua të ndaj me ju rezultatin tim:


    Emilja 23.10.2021

   Unë gjithmonë kam pasur gjinj mjaft të mëdhenj por ato u varën pas lindjes (((mendova të bëj operacion, por gjeta UpSize në kohën e duhur. Më ndihmoi vërtet mirë. E rekomandoj!

    Stela 23.10.2021

   Jam e shqetësuar për alergjinë e mundshme ...

    Eva 23.10.2021

   Stela, nuk duhet të shqetësohesh për këtë. Kremi është hipoallergjik. Kam vuajtur gjithmonë nga reaksione alergjike por UpSize nuk shkaktuan ndonjë reagim negativ.

    Merita 24.10.2021

   Valeri, pse i dhe burrit një shans të dytë? Unë kurrë nuk do ta kisha falur diçka të tillë (((

    Paula 25.10.2021

   Merita, çfarë duhej të bënte? Valeri kishte të drejtë. Së pari, ajo duhej të mendonte për fëmijët e saj dhe së dyti, burrat gjithmonë pëlqejnë gjoksin e bukur. Vendosa të blej UpSize në rast nevoje.

   POROSIT   Share:

   Shqiperia JO Duhanit