Konsultohu me Dr. Lediana Nuhaj! 

Emri dhe Mbiemri


Emaili*


Mesazhi juaj*Dr. Lediana Nuhaj

Eksperienca Profesionale

Periudha 02/03/2015-ne vazhdim
Pozicioni Specializante ne Reumatologji
Emri dhe adresa e punedhenesit Qendra Spitalore Universitare ‘’Nene Tereza’’,Tirane

Periudha 02/06/2013-28/02/2015
Pozicioni Mjeke e Pergjithshme
Emri dhe adresa e punedhenesit Qendra Shendetsore “Mbrostar-Ura”, Fier

Periudha 01/09/2012 - 30/05/2013
Pozicioni Praktike profesionale
Emri dhe adresa e punedhenesit Qendra shendetsore Nr 1, Fier (duke perfshire patollogji dhe pediatri)

Arsimimi

Periudha Mars 2015-ne vazhdim
Titulli i kualifikimit Specializante ne degen Rheumatologji - QSUT

Data 03/01/2013
Titulli I kualifikimit te dhene Provimi i Shtetit per marrjen e licences. Mjeke e licencuar

Periudha 2006 - 2012
Titulli I kualifikimit te dhene Diplomuar ne degen Mjekesi e Pergjitheshme. Fakulteti i Mjekesise, Universiteti i Tiranes

Trajnime te kryera

Probleme Otorinolaringologjike tek femijet
Ushqyerja e femijes me gji dhe qumesht si dhe formulat e reja
Patologjite gastrointestinale dhe respiratore: ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit
Perditesim mbi zhvillimet e udhezuesve nderkombetar te trajtimit te Hipertensionit, Diabetit tip 2 dhe SPOK
Menaxhimi i Diabetit ne sistemin paresor
Etika dhe komunikimi shendetesor
Elementet nutricional dhe roli fiziologjik i tyre ne organizem
Vitaminat
Trajnim lidhur me kontrollin mjekesor baze te popullates 40-65 vjecShqiperia JO Duhanit

Njoftohu ne email per postimet