Thursday, January 12, 2017

RHINAMIDE

Solucion nasal (flakon 20 ml) me përmbajtje klorhekzidine i përdorur në gjendjet e bllokuara të hundëve (në rrufë), në rinite dhe sinusite te te rriturit dhe të rinjtë mbi 15 vjeç.

Aplikohet në formën e sprayeve:

1 spray në secilën vrimë hunde 2-5 herë në ditë.

Kohëzgjatja maksimale e trajtimit është 3 deri në 5 ditë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive