Thursday, January 12, 2017

Sleep Essentials (kapsula)

Sleep Essentials ( Esencialet e gjumit) përmban formulën më të avancuar me bimët më të dëshmuara për relaksim.
Ky produkt efektiv përmban Valerian, Chamomile, Hops, Skullcap, L-Taurine, Passionflower, GABA, Melatonin.

Efekti terapeutik:

Çrregullimet e gjumit
paaftësisë për te fjetur (insomnia);
Përdoret edhe për njerëzit të cilët duan të tërhiqen nga varësia nga medikamentet;
Për gjendjet anksioze, stresi përfshirë edhe astmën nervore, gjendjet histerike, hipokondria, kokëdhembjet, migrena, shqetësimet në stomak;
Për qetësimin e dhembjeve të muskujve dhe nyjeve;
Përdorimi:
Të përdoret një kapsulë në ditë para gjumit e shoqëruar me ujë.
Nuk preferohet te gratë shtatzëna dhe nënat gjidhënëse, fëmijët nën 16 vjeç, në kombinim me medikamentet qetësuese.

Paketimi:
60 Kapsula.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive