Thursday, January 12, 2017

Ultravisin (tableta)

Integrator ushqimor vitaminik me luteina, dhe ekstrate mirtili dhe vitis vinifera.
20 tableta nga 730 mg.
Ultravisina është një integrator ushqimor me luteina dhe ekstrakte mirtili dhe vitis vinifera të afta për të sjellë një sasi integrative të vlerave ushqyese në rastet e mungesës ose të rritjes së nevojave ushqyese.
Lëndet ushqyese që gjënden tek Ultravisina mund të rezultojnë efikase për funksionin e të parit: vitamina E dhe vitamina A zhvillojnë një veprim antioksidant, ekstraktet e mirtillit dhe të vitis vinifera janë tradicionalisht të përdorura për një korrigjim të parjes, luteina është një përbërës natyral i bollshëm në maculen okulare, ku zhvillon një veprim të rëndësishëm antidegjenerativ.
PESHA NETO:14,6 g ( 20 tableta nga 730 mg)
për 100 g për dozë %RDA/dosa ditore e rekomanduar.
Vlera energjitike 164,0kcal 2,4kcal
692,8kj 10,1kj
Proteina (Nx 6,25) 4,68gr 0,068gr
Karbohidrate 28,54gr 0,417gr
Yndyrnat 3,46gr 0,051gr
Vitamina E 2,055gr 30mg 300
Vitamina A 82,19 mg 1,2mg 150
Luteina 0,205gr 3mg *
Përbërësit bimorë
Mirtilli e.s 24,658gr 360 mg
Vitis vinifaree.s. 3,425gr 50mg
Mënyra e përdorimit : 2 tableta ne dite para buke

Kujdes:
Ruajeni në temperaturën e ambientit të kontrolluar(15-30 gradë celcius), evitoni ekspozimet në temperatura të larta, ndaj rrezeve të diellit dhe në kontakt me ujin.
Data e skadencës i referohet produktit korrektësisht të konservuar në konfeksion komplet.
Mbajeni larg nga fëmijët nën 3 vjeç.
Mos e kaloni dozën ditore të këshilluar. Integratorët nuk duhet të përdoren si zëvendësues në rastet e mbajtjes së dietave.
Mos e përdoni preparatin gjatë shtatzanisë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive