Thursday, January 12, 2017

Uva Ursi Leaf (kapsula)

Uva Ursi Leaf (Arctostaphylos uva ursi) është preparati natyral antiseptik më efikas i njohur deri më tani.
Zyrtarisht gjendët në listën e Pharmakopes të SHBA-s.
Uva Ursi Leaf i prodhuar nga Swanson Health Products ka përbërjen më të madhe të ekstraktit Arctostaphylos në tregun tonë.

Absorbohet shpejtë në stomak dhe më pas konvertohet në substancë antimikrobakteriale astringjent dhe më aftësi dezinfektues.
Gjatë urinimit ndikon në mukozën e traktit urinar, për të lehtësuar irritimin, lufton infeksionin, nxjerr bakterjet jashtë duke promovuar urinimin e shpeshtë.

Përmbajtja:
Uva Ursi Leaf ( Arctostaphylos uva ursi) 450 mg.

Vepron:
- Si diuretik
- Antiseptik
- Antibakterial
- Antiinflamator

Rekomandohet:
-Infeksionet urinare
-E. Coli
-Për plagët dhe infeksionet tjera, më spektër të gjerë të veprimit.

Përdorimi:
Të mirën dy kapsula dy deri në tre herë ne ditë e shoqëruar me 250 ml ujë. Të mos Përdoret gjatë shtatzanisë dhe gjidhënjes.
Paketimi: 100 Kapsula.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive