Thursday, January 12, 2017

Triple Magnesium Complex (kapsula)

Ky produkt dietetikë është burimi më i mirë i magneziumit për mbajtjen e trupit të fortë dhe të shëndoshë.
Një tabletë siguron nevojat ditore për magnesium i cili është në tre format të ndryshme magnezium oksid, magnezium citrat, dhe magnezium aspartat.
Është njëri prej mineraleve më të rëndësishëm sepse merr pjesë në më shumë se 300 funksione të organizmit.

Efekti Terapeutik:
- Te sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut;
- Mbajtjen e muskujve dhe eshtrave të fortë;
- Përmirëson funksionimin e sistemit nervor, relakson organizmin;
- Stabilizon potencialin e membranës, funksionin e acideve nukleike, balancon hormonet, dhe është i nevojshëm për mbajtjen e nivelit të kalciumit në organizëm;
- Mënjanon kontraksionet e muskujve;
- Merr pjesë në metabolizmin e albuimeneve, lipideve dhe rregullon nivelin e sheqerit në gjak;

Nevojë më të madhe për magnezium kanë sportistët, shtatëzënat, nënat gjidhënëse, gratë qe marrin kontraceptive.

Dozimi:
Të merret një tabletë në ditë e shoqëruar me ujë.

Paketimi:
30 Kapsula.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive