Thursday, January 12, 2017

Triple Mushroom Complex (kapsula)

Ky produkt unik bashkon aftësitë mjekuese të tre këpurdhave Japoneze – Shitake, Maitake i Reishi, të cilat ka mijëra vite që përdoren në mjekësinë tradicionale të popullit aziatik.

Rritet në Japoni por për arsye shëndetësore komercialisht prodhohet në laboratorë në shumë vende të botës.

Janë të pasura me vitamina C, B complex, proteina, acide te pangopura yndyrore, aminoacideve esenciale, fibra, kalcium, hekur dhe minerale të tjera.

Përmbajtja:
Maitake Mushroom (Grifola frondosa ) (fruiting bodies) 200 mg, Reishi Mushroom (Ganoderma lucidum) (fruiting bodies) 200 mg, Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) (fruiting bodies) 200 mg.

Efekti Terapeutik:
- Rekomandohet te sëmundjet kanceroze (të lokalizuara dhe ne metastazë);
- Ndihmon te rastet me tumor beninj (p.sh cistat) dhe tumori malinj (p.sh karcinom);
- Rrit imunitetin dhe mbron organizmin nga viruset dhe bakteriet
- Ndikon pozitivisht në punën e zëmrës dhe ulë nivelin e kolesterolit dhe trigliceridet;
- Rregullon nivelin e sheqerit në gjak.
- Ndikon pozitivisht në sistemin respirator dhe ndihmon te rastet me alergji;
- Revitalizimin dhe detoksimin e organizmit;

Përdorimi:
Të merren dy kapsula në ditë.

Shtatzania
Nuk rekomandohet te gratë shtatzëna.

Paketimi:
60 Kapsula.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive