Thursday, January 12, 2017

Turmeric (kapsula)

Turmeric (Curcuma Longa) është përdorur për rreth 4000 vite më parë për të trajtuar gjëndje të ndryshme shëndetësore.
Turmeric ështe Antinflamatorë dhe Antioksidant i fuqishëm, konsiderohet ndër Top produktet në botë në parandalimin dhe luftimin e shumë sëmundjeve.

Përmbajtja:
Turmeric ( Curcuma Longa) 720 mg.

Efektet terapeutike:

Antiinflamator i fuqishëm dhe për më tepër pa efekte anësore;
Dyspepsia;
Ulçera Colitis;
Trajtim për Artritin Reumatoid;
Përmirësimin e funksionimit të mëlçisë;
Mbrojtje kardiovaskulare;
Për shkak të aftësive antioksiduese është treguar me dobi për shume tipe të kancerit me theks të veçante te kanceri i zorrëve, prostatës, i gjirit, mushkërive, leukemia.
Përdorimi:
të merren dy kapsula një herë në ditë e shoqëruar me ujë.

Paketimi:
30 Kapsula.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive