Thursday, January 12, 2017

Urinal (shtesë ushqimore)

Për funksionimin e duhur të traktit urinar përdorni Urinal!
Urinal është një produkt natyror me efekt shumë të mirë në shëndetin e traktit urinar.

Çdo kapsulë përmban:
Boronicë të kuqe, ekstrakt i lëngut të boronicës 200,0 mg

Dozimi:
Për ta ruajtur të shëndetshëm traktin urinar  merrni 1-2 kapsula në ditë, e kur keni probleme  2-6 kapsula në ditë.

Përdorimi:
Urinal është i rekomanduar që të merret për një kohë të gjatë.
Përdorimi çdo ditë i kapsulave të produktit Urinal ka efekt pozitive në shëndetin e traktit urinar.
Përparesia e produktit Urinal qëndron në faktin se ai mund të përdoret edhe gjatë shtatëzanisë dhe periudhës së gjidhënies.

Rekomandim:
Urinal është produkt i përshtatshëm për ta kombinuar me vitaminë C.
Vitamina C ndihmon në acidifikimin, në mënyrë që fshikëza urinare të bëhet më pak e përshtatshme për bakterie të padëshirueshme.
Urinal nuk është zëvendësim i antibiotikëve në infeksionet e traktit urinar, por mund të jetë shumë i efektshëm kur jepet së bashku me ilaçet antibiotike.

Efekte anësore:
Urinal përmban vetëm përbërës natyral dhe nuk ka efekte anësore.

Kujdes
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Produkti nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Mbajeni larg nga fëmijët!
Ruajeni në një vend të thatë dhe të errët nën 25°C.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive