Thursday, January 12, 2017

Rochalitex drops (pika)

Rochalitex drops, është një kombinim unik i varieteteve natyrore, esenca vajrash bimore, i cili është prodhuar si përgjigje e kërkesave në rritje të publikut, për produkte natyrale higjenike.

Rochalitex drops kur përzihet në ujë, mund të përdoret për shpëlarjen e gojës, ose gargarë për duke krijuar një aromë tërheqëse speciale, në hapësirat e gojës.
Në rastet kur Rochalitex drops, është përdorur si shpëlarës i gojë në afërsi të fytit, është provuar efekte pozitive kundër gërrhitjes.
Ky rezultat i atribohet stimulimit të qarkullimit të gjakut në mukozën e membranës së stomatofaring.

Përdorimi dhe doza:
Hedhim 1-4 pika Rochalitex drops në një gotë uji të mbushur në 3/4 e saj ose 150ml ujë. Pasi keni bërë larjen e dhëmbëve dhe të  gojës, ju mund ta përdorni si shpëlarës goje ose bërë gargarë 3-4 herë në ditë.
Sasia e përzierjes së mësipërme është e mjaftueshme për 6-8 larje ose gargara.
Koha e një gargare ose shpërlarje të gojës mund të zgjasë nga 20-30 sekonda.
Pas shpërlarjes ose gargarës, solucioni nxirret jashtë.
Shmangni ushqimin dhe pijet alkoolike ose pije të ndryshme mbasi keni larë ose bërë gargarë, me Rochalitex drops.

Rochalitex drops krijon një aromë tërheqëse në gojë dhe në frymarrje, e cila  zgjatë për disa orë. Në rastet kur përdoret para gjumit, përveç aromës së mirë, ai eleminon ose redukton gërhitjen.
Për një gjumë të shëndetshëm, ju mund të përdorni një pikë Rochalitex drops mbi një letër dhe të merrni frymë thellë rreth 1 minutë me hundë, pa e prekur lëkurën e saj. Kjo mënyrë është një përfitim shtesë e gargarës.

Përbërësit:
Rochalitex drops prëmbanë 5 ml përzierje vaji të esencave të mëposhtme në propocione të drejta. Peppermint piperita , Lemon, Clove bud, pine needle, Sweet Fennel oil, Eucalyptus, vaj esencial melissa(Balm mint essential oil) Sage officinalis, Thyme oil white, Lavender, Ess, Mastic, cremofor CO40,Solutizing agent PEG-40, Hydrogenated Castor oil.

Paketimi:
Shishka plastike nga 5 ml esencë vaji natyral të përqëndruar.

Mos hidh kurrë Rochalitex drops në sy.

Në rast irritacioni të ndalohet përdorimi i Rhochalitex drops.
Në rast të mos efikasitetit pas përdorimit për një periudhë kohe prej 10-15 ditë, duhet të shkoni tek dentisti ose doktori që ju mendoni se mund t’ju japë zgjidhje.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive