Thursday, January 12, 2017

Vastarol

Një kapsulë përmban:
500mg acidet yndyrore omega -3 (33% EPA, 22% DHA), 5mg vitamin E.

Veprimi:
Acidet yndyrore Omega -3 janë të domosdoshme për funksionimin e pandërprerë të sistemit kardiovaskular, ato mbrojnë zemrën.
Kanë ndikim pozitiv mbi nivelin e triglicerideve dhe kolesterolit dhe si rrjedhojë edhe mbi tensionit e gjakut.
Janë të lidhura drejpërdrejt me rrezikun e aterosklerozës, me infarktet e zemrës dhe ato të trurit.
Përforcojnë imunitetin.
Meqënëse organizmi nuk mund t’i sintetizojë, acidet yndyrore Omega 3 duhet të merret vazhdimisht.

Mënyra e përdorimit:
Merret nga një kapsulë në ditë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive