Tuesday, November 22, 2016

MAGNESPASMYL

Suplement mineral në formën e laktatit të magnesiumit dihidrat (465.4 mg) i cili përdoret te fëmijë mbi 6 vjeç dhe të rriturit.

Dozimi:

Te të rriturit: 6 -10 tableta në ditë të ndarë në disa doza.

Te fëmijët mbi 6 vjeç: 10 deri 30 mg / kg / ditë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive