Wednesday, November 23, 2016

Resveratrol 100mg (kapsula)

Resveratrol bën pjesë në grupin e bimëve të quajtura polifenole.

Resveratrol gjendet në lëkurën e rrushit ndërsa gjendet edhe në bajame dhe manaferra.
Përmban komponentë antioksidues të cilat e mbrojnë organizmin nga dëme të cilat rrisin rrezikun për sëmundje më të rënda siç janë kanceri dhe sëmundjet e zemrës.
Resveratrol është një antioksidant i fuqishëm me ndikim kundër plakjes, promovon nivelet e shëndetshme të lipideve, mbështet sistemin kardiovaskular dhe sistemin imunitar.
Studimet tregojnë që Resveratrol ndihmon në mbrojtjen e organizmit nga një numër sëmundjesh si sëmundjet e zemrës, kanceri, diabeti, sëmundja Alzhemier.

Përmbajtja: Resveratrol 100 mg (Polygonum cuspidatum root extract)

Efekti terapeutik:

Për të përmirësuar funksionin e sistemit kardiovaskular;
Për të përmirësuar elasticitetin e enëve të gjakut dhe kolagjenit në murin e enëve të gjakut;
Mbron arteriet dhe enët e gjakut nga inflamacionet dhe redukton rrezikun e koagulimit të gjakut;
Antioksidant i fuqishëm;
Është e rekomanduar për të ngadalësuar procesin e plakjes;
Ndihmon ne rastet me kancer;
Minimizon forcimin e indeve të zemrës;
Ndikon në uljen e kolesterolit;
Për dobësim;
Përdorimi: të përdoret një kapsulë dy here në dite e shoqëruar me ujë.
Paketimi: 30 Kapsula
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive