Tuesday, November 22, 2016

OBINOX TOSSE

Indikacionet:

Trajtimin e kollës së thatë dhe produktive.
Mjekon inflamacionin e mukozës së traktit respirator .
Hollon e zbut  sekrecionet bronkiale.
Ingredientët:
Sorbitolo sciroppo, Papavero rosso (Papaver rhoeas L.) petali e.f.,  Pino (Pinus spp.) gemme e.f., Malva (Malva Sylvestris L.) foglie e.f., Eucalipto  (Eucalyptus globulus Labill.) foglie e.f., Marrubio (Marrubium volgare) fiori e.f., Edera (Hedera helix L.) foglie e.f..

Antiosksidantët
Acido citrico anidro.

Konservuesit:
Potassio sorbato, Sodio benzoato.

Për 150 ml Dose max e barabartë me 30 ml
3 ml 0,6 ml
Pino (Pinus spp.) gemme e.f. 3 ml 0,6 ml
Malva (Malva Sylvestris L.) foglie e.f. 3 ml 0,5 ml
Marrubio (Marrubium volgare) fiori e.f. 2,5 ml 0,5 ml
Eucalipto  (Eucalyptus globulus Labill.) foglie e.f. 2,5 ml 0,5 ml
Edera (Hedera helix L.) foglie e.f. 2 ml 0,4 ml
Mënyra e përdorimit:

Fëmijët:
Një lugë kafe e madhe ( 5 ml) të suspensionit  3 herë në ditë.

Të rriturit:
Një lugë çaji e madhe (10 ml) të suspensionit 3 herë në ditë.
Flakoni duhet tundur para përdorimit.

Ky produkt mund të pihet direkt ose i holluar me ujë apo lëng frutash.
Prania e grimcave të ekstraktit të patretshme është e lidhur me përqëndrimin e extraktit ne shurup dhe nuk duhet të paragjykojë cilësinë e produkti.
Flakoni të mbyllet fort pas përdorimit.

Përkudesjet:
Produkti duhet mbajtur larg fëmijëve nën 3 vjeç.
Të mos kalohet doza ditore e këshilluar.
Integratorët nuk janë menduar të përdoren si  zëvendësues të një dietë të ndryshme si dhe  mënyrë jetese të ekuilibruar dhe të shëndetshme.
Përdorimi në sasi të madhe( jo sipas përshkrimit nga mjeku) mund të shoqërohet me diarre .

Mënyra e mbajtjes së produktit:
Data e skadencës ka vlerë për produktin në formën e pa hapur(përdorur), si dhe ruajtur siç duhet.
Produkti duhet të ruhet në vende të freskëta e  pa dritë.
Pesha neto: 150 ml ℮

Tecnopharma Italia Srl via Sestri 29 A/3 Genova
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive