Tuesday, November 22, 2016

Megavir (kapsule)

Megaviri kapsulë është një përbërës nutricional me bazë ekstraktesh vegjetale, aminoacide dhe vitamina. Formula e tij është studiuar për të siguruar një raport ditor adekuat të nutrientëve që shërbejnë në përmirësimin e aktivitetit si fizik edhe mendor.
Gjithashtu ,nutrientët përbërës të Megavirit kanë efekt edhe në çrregullime të sferës seksuale.

INDIKACIONET:
Mund të përdoret në rast:

konvaleshence;
hiperaktiviteti;
stresi;
lodhje fizike ose mentale;
praktikë sportive;
defiçit të dëshirës seksuale.
PËRBËRËSIT:
L-Arginina, L-Tirosina, L-Taurina, L- Glutamina, Turnera Afrodisiaka (Damiana) (4%) , Psikopetalum Erekta Radix ( Muira Puama) (3.6%), Ginseng (3,6%), Cola (3,6%), Eleuterokok (1%), Cinnamomum Cassia (cannella) (1%), Capsico ekstrakt fluid (1%), selenium, oksid zinku, vit. E acetat, vit B6 klorhidrat, vit. B1 klorhidrat. Anti aglomerante: bioksid silici, magnes stearat, celulozë mikrokristaline, amid orizi.

MËNYRA E PËRDORIMIT:
Këshillohen 2 kapsula në ditë ose sipas rekomandimit , për t’u gelltitur me pak ujë , për një cikël prej të paktën 60 ditësh.

KARAKTERISTIKAT E PËRBËRËSVE TË MEGAVIRIT
Megaviri siguron një raport adekuat të nutrientëve në gjëndje për të përmirësuar aktivitetin mendor dhe fizik dhe për të finalizuar rritjen e dëshirës seksuale si në femrat ashtu edhe në meshkuj.
Veprimi i megavirit nuk është mekanik por ka nevojë për një kohë (e ndryshme nga një person në tjetrin ) gjatë të cilës të 16 komponentët veprojnë në kohë të ndryshme.

Ekstraktet vegjetale natyrale:
( damiani, muira puama, noce di kola, ginseng , eleuterokok , kanella, capsico ).
Rrisin rezistencën ndaj stresit dhe lodhjes fizike, duke rritur defiçitin energjitik, përmirësojnë humorin , rrisin rrahjen kardiake , ulin ndjenjën e faktorëve lodhës të cilët predispozojnë stimulimin e dëshirës seksuale . (VEPRIM I SHPEJTË).

Aminoacidet:
( L-arginina, L-tirosina, l-taurina, L-glutamina ):
Rrisin rezistencën muskulare dhe aftësinë për tu përqëndruar, përmirësojnë vaskularizimin periferik duke ndihmuar dhe predisposuar organizmin për performance më të mirë. ( VEPRIM I MESËM).

Vitaminat:
(E,B6,B1 , lievito e përbërë nga selenium dhe zink)
Mbrojnë nervat periferike, duke i bërë reflekset më të shpejtë, duke ndihmuar në maturimin seksual të qelizave kortikale të gonadeve, duke ndihmuar në prodhimin fiziologjik të ndonjë hormoni . Kanë veprim kundër radikaleve të lira. ( VEPRIM I LEHTË ).
Përdorimi i rregullt i megavirit mund të zgjidhë në mënyrë të ekuilibruar rënien e dëshirës seksuale psikoergonomike nga andropausa ose menopausa , duke përjashtuar shkaqet patologjike.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive