Sunday, November 27, 2016

Saw Palmetto (kapsula)

Emri latin: Serenoa Repens, është palmë me trung te shkurtër e cila rritet një pjesën juglindore të Amerikës.
Njihet si bima më e njohur për gjininë mashkullore.
Kokrrat e Saw Palmetto përmbajnë  acide yndyrë dhe sterole natyrale që ofrojnë mbështetje për prostatën tuaj.

Shumë studime kanë vërtetuar se ato mund të parandalojnë shndërrimin e testosteronit në dihidrotestosterone, hormone të rëndësishme mashkullore të cilat marrin pjesë në hiperproduksion të qelizave të prostatës, veçanërisht te meshkujt e moshë te shtyrë 50-60% e meshkujve vuajnë nga  hiperplazija, ënjtje të prostatës.

Përmbajtja:
Saw Palmetto Whole Berry 540 mg.

Efekti terapeutik:

Ndalon veprimin e substancave inflamatore të cilat mund të shkaktojnë zhvillimin e hiperplazis beninje të prostatës;
Rrit zbrazjen e urinës dhe zvogëlon shpeshtësinë e urinimit gjatë natës;
Saw Palmeto është pranuar si mjet terapeutik për rritjen beninje të prostatës;
Përdorimi:
Të merret një kapsulë dy ose tre herë në ditë me dy gota ujë.

Paketimi:
100 Kapsula.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive