Wednesday, November 23, 2016

Reparil (gel)

Lënda vepruese
Escinë 1 % dhe salicilat dietilamine 5 %.

Indikacionet
Plagë me shembje, ndrydhje, mavijosje, formim hematomash, tendinite (inflamacion i mbulesës së tendinit).
Sindromat e dhimbjes vertebrore (diskut intervertebral, dhimbjes së zverkut, lumbago, shiatik).
Flebit sipërfaqësor, vena me variçe.
Për kujdesin e venës pas administrimit të injeksioneve ose infuzioneve.

Dozimin, mёnyrёn dhe kohёzgjatjen e pёrdorimit

Doza e zakonshme është:
Përveç rasteve kur përshkruhet ndryshe nga mjeku juaj, aplikoni Reparil ®-Xhel N një herë ose disa herë në ditë.

Mënyra e përdorimit:
Aplikoni Reparil ®-Xhel N në sipërfaqen e dëmtuar dhe përhapeni atë mbi lëkurë.
Nuk është e nevojshme të fërkohet nga sipër, por ju mund ta bëni këtë gjë në qoftë se keni dëshirë.

Kunderindikacionet
Në raste shumë të rralla mund të vërehen manifestime kutane alergjike.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive