Tuesday, November 22, 2016

Neuropad (solucion)

Shkumë për parandalimin dhe dëmtimin e lëkurës së këmbeve.
Zgjidhje e plotë për pacientët me diabet mellitus.
Parandalimin e dëmtimeve dhe përkujdesjen e këmbes tek pacientët me Diabet Melitus
Trajtimin efektiv dhe menaxhimin e këmbës patologjike diabetike të thatë.
Përkujdesjen e përditshme të lëkurës së këmbës.
Trajtimin e lëkurës së thatë me ose pa plasaritje.
Kombinimi i veçantë i 5 përbërësve aktivë plus Ure 10 %.
Mbulon të gjithë nevojat e një lëkure neuropatike.
Përthithet shpejt edhe mirë pa formuar një shtresë yndyrore të pakëndëshme.
Nuk përmban parafinë, vazelinë, lanolinë, aromatike dhe ngjyrues.
Nuk shfaq efekt komedogjenik.
Krijuar nga ekspertët më të mirë të Këmbës Diabetike.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit
Aplikohet dy herë në ditë mbi zonën e interesuar të lëkurës. Tundeni mire përpara përdorimit. Mbajeni enën drejt duke vendosur aplikatorin e shkumës (pipëzën) përballe lëkurës së interesuar. Shtypni aplikatorin lehtë duke formuar një sasi shkume mbi lëkurën e interesuar me madhësinë e lajthisë ose arrës. Masazhojeni butësisht shkumën mbi lëkurën e interesuar.

Kujdesi gjatë përdorimit
Neuropad është një enë nën presion prandaj:
- Duhet të mos ekspozohet direkt me rrezet e diellit ose në mjedise me temperaturë >50°C .
- Ena nuk duhet të shpohet, çahet apo digjet madje edhe mbas mbarimit të përmbajtjes.
- Nuk duhet të spërkatet në drejtim të flakëve ose materialeve inkandeshente.
- Duhet të mbahet larg burimeve të marrjes flake.
- Duhet të mbahet larg vendeve të arritshme ngë fëmijet.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive