Tuesday, November 22, 2016

Megastar Junior (flakon)

Përbërësit për 1ml janë:
1. Vitaminë C 30.0 mg, Vitaminë E 10.0 mg, Betacaroten 0.10 mg, të cilët me anë të funksionit antioksidant mbrojnë qelizën nga radikalet e lira duke frenuar proçeset degjenerative.
2. DL-fosforina dhe vaji i merlucit shërbejnë për të mbrojtur qelizat e sistemit nervor si dhe për rregullimin e bilancit azotik.
3. Omega 3, Omega 6, 0.06 g ushqyes të rëndësishëm në të gjithë fazat e jetës. Prania e tyre është e pazëvendësueshme në tre sisteme jetike të organizmit, sistemi nervor, viziv, si dhe kardiovaskular.
4. Qumështi i bletës, 50.0 mg është shumë i rëndësishëm për rezistencën psiko – fizike të organizmit të fëmijës.

Mënyra e dhënies
1-2 flakon në ditë sipas këshillës së mjekut.

Përmbajtja
Jane 7 flakon nga 10 ml.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive