Sunday, November 27, 2016

TENSIONORME

Produkt kardiologjik antihipertensiv me përberje reserpine (0,1 mg) dhe diuretiku bendroflumetazid (0,25 mg ).

MENYRA ADMINISTRIMIT

Administrohet 1-2 herë në ditë në varësi të këshillës së mjekut.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive