Wednesday, November 23, 2016

PANAFLOR

PANAFLOR

Lactobacillus Acidophilus

1 Miliardo di fermenti

Indikacionet:

Është i indikuar për përmirësimin e florës intestinale në raste me :

Diarre akute, bakteriale e virale;
Diarre e fryrje të barkut;
Gjatë mjekimit me antibiotikë.
Ingredientët:

Lactobacillus acidophilus LA02-  sigla e n. deposito c/o Collezioni Internazionali: DSM21717
Sorbitolo; Edulcoranti: Xilitolo; Aroma per alimenti  frutti di bosco;
Antiagglomerante: Magnesio stearato, Biossido di silicio.

Një kompresë që përtypet përmban: 1 miliard  fermente laktik.

Përdorimi:

Fëmijët: 1 kompres në ditë duke u mbajtur  në gojë ose duke e përtypur.

Të rriturit: 2 kompresa në ditë duke u mbajtur  në goje ose duke e përtypur.

Përkudesjet:
Produkti duhet mbajtur larg fëmijëve nën 3 vjeç.
Të mos kalohet doza ditore e këshilluar.

Integratorët  nuk janë menduar të përdoren si zëvendësues të një diete të ndryshme si dhe mënyrë jetese të ekuilibruar të ekuilibruar dhe të shëndetshme.

Mënyra e mbajtjes së produktit:
Data e skadencës ka vlerë  për produktin në formen e pa hapur (i pa përdorur), si dhe i ruajtur siç duhet.
Produkti duhet të ruhet në vende të freskëta e  pa dritë.

TECNOPHARMA ITALIA Srl Via Sestri 29A/3 16154 GENOVA (ITALIA)
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive