Tuesday, November 22, 2016

Odontovax (solucion, paste)

Vitamina për gojën tuaj
Mbrojtje aktive për dhëmbë të shëndetshëm

Përbërjet aktive

Troxerutin
E njohur edhe si vitaminë P4, vepron në mënyrë aktive në kapilarët duke përmirësuar funksionin dhe reduktuar dobësinë e tyre.  Rrit rezistencën e mishrave të dhëmbëve.
Paste Odontovax G
Colutor Odontovax G
Colutor Odontovax Clorexidin 0,12%
Colutor Odontovax Clorexidin 0,20%

Panthenol
(Vitamine B5) stimulon shtimin e qelizave dhe ndihmon rigjenerimin e indeve. Ka një aftësi të shkëlqyer për të ruajtur lagështirën e cila ndihmon në mbajtjen sa më të butë dhe elastike të indeve të gojës si dhe ushtron një efekt qetësues mbi to.
Paste Odontovax G
Colutor Odontovax G

Clorhexidine
Lidhet me sipërfaqet e ndryshme të gojës duke eliminuar kolonitë bakteriale të pështymës për më shumë se 12 orë. Gjithashtu parandalon në mënyrë të rëndësishme formimin e gurëzave dhe gjakosjen e mishrave të dhëmbëve.
Colutor Odontovax Clorexidin 0,12%
Colutor Odontovax Clorexidin 0,20%

Triclosan
Antibakterial kundër formimit të gurëzave.
Pastë Odontovax G

Vitamine E
Realizon veprimin mbrojtës dhe antioksidues.
Pastë Odontovax G
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive