Tuesday, October 25, 2016

Acai Berry Extract (soft gel kapsula)

Euterpa kupus Mart, emri i zakonshëm është Acai i prodhuar nga frutat e amazonës.
Përmban 10% acide me rëndësi të lartë oksidative, mbështet energjinë dhe vitalitetin.
Përbërësit aktiv të Acai janë antocianina-tip bioflavonoid, ku konsiderohet edhe si burimi i madhe i mundshëm i këtyre substancave.

Fruti Acai gjithashtu përmban proteina, fibra, enzime, vitaminë E, aminoacide. minerale.

Përmbajtja:
Acai Berry Extract 500 mg.

Rekomandohet për këto raste:

Anemia
Dobësim
Për energji dhe vitalitet
Diabeti i tipit 1 dhe 2
Dismenore
Hepatiti
Zverdhja
Leukemia
Përdorimi:
Të merret dy herë në ditë nga një kapsulë me 250 ml ujë.

Paketimi:
60 Soft gel.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive