Tuesday, October 25, 2016

AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT)

Përdoret për përmirësimin e shikimit dhe shikimin e natës.

Përdoret për trajtimin e katarakteve dhe çrregullimeve të retinës.

Përdoret për problemet e zemrës dhe të arterieve,lodhjen kronike,acarimin e gojes dhe fytit ,diarresë.

Ul nivelin e sheqerit në gjak.

Përdorimi :

6 kapsula në ditë,shoqërohen me një gotë të madhe uji.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive