Thursday, October 27, 2016

AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION)

Përdoret në problemet e tretjes,mungesën e oreksit,djegiet e zemrës,gazrat intensinale.

Përdorimi:

4 kapsula në ditë 2 në drekë dhe 2 në darkë,shoqërohen me një gotë të madhe uji.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive