Thursday, October 27, 2016

AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION)

Përdoret në simptomat e menopausës, Periodat e dhimshme.

Përdoren tek të sëmuret me artrit,dhimbjet e artikulacioneve.

Përdoret tek personat me kollë ,me ftohje,disifektimin e urines, trajtimin e gurëve në veshka, dhe daljen e flokëve.

Përdorimi :

3 kapsula në ditë,merren me një gotë të madhe uji.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive