Thursday, October 27, 2016

AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT)

Antioksidant, për zemrën dhe qarkullimin e gjakut,presionin e lartë të gjakut, azmën, bronshit dhe diabet, diuretik.

Përdorimi :

4 kapsula në ditë 2 në mëngjes dhe 2 në drekë.

Shoqërohet me një gotë të madhe uji.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive