Thursday, October 27, 2016

AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM)

Përdoret për dhimbjet e mesit,artritet,dhimbjet e muskujve,forcon sistemin imunitar.

Përdorimi:

4 kapsula në ditë,2 në drekë dhe 2 në darkë,të shoqëruara me një gotë të madhe uji.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive