Thursday, October 27, 2016

AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC)

Përdoret për shëndetin e kockave,trajtimin e gurëve në veshka dhe si diuretik.

Përdorimi :

4 kapsula në ditë, 2 në drekë dhe 2 në darkë.

Shoqërohet me një gotë të madhe me ujë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive