Thursday, October 27, 2016

AGEVIT RHUBARB (JOINTS)

Për kyçet dhe artikulacionet e kockave;

Përdorimi:

4 kapsula në ditë 2 në mëngjes dhe 2 në mesditë.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive