Thursday, October 27, 2016

AGEVIT CHIKORY (SLIMMING)

Ul kolesterolin,trigliceridet,rënien në peshë,eleminimin e ujit në trup.

Përdorimi:

4 kapsula në ditë ,2 në drekë dhe 2 në mbrëmje të shoqëruara me një gotë të madhe uji.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive