Tuesday, October 25, 2016

AGEVIT ACEROLA (ENERGY)

Eshtë e pasur me:

vitaminë C,
vitaminë A,
vitaminë B 3,
vitaminë B 6 ,
vitaminë B 12
Përdoret kundra lodhjes.

Rrit sistemin imunitar dhe të mbron nga radikalet e lira.

Përdoret për infeksionet e mishrave të dhëmbëve.

Përdoret në depresion.

Përdorimi :

3 kapsula në ditë nga këto 2 në mëngjes dhe 1 në mesditë, shoqërohet me një gotë të madhe uji.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive