Tuesday, October 25, 2016

AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION)

Përdoret për tretjen e ushqimit,dhe ndihmon balancin e traktit intensinal.

Përdorimi:

4 kapsula në ditë,2 në drekë ,2 në darkë të shoqëruara me një gotë të madhe uji.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive