Tuesday, November 1, 2016

Buccotherm (për higjenë orale)

Ujërat Termal CASTERA-VERDUZAN ofrojnë rimineralizim natyral, me veti shëruese dhe qetësuese, shkencërisht të provuara për trajtimin e problemeve të gojës.
•Alkalinitet oral: Mbron dhëmbët dhe gingivat nga sulmet acide.
•I pasur me kripëra dhe elemente minerale.

Këto elemente njihen për:
1.Efekt qetësues dhe anti-inflamator
2.Efekt shërues dhe hemostatik
3.Stimulojne sëkretimin e peshtymes
•Uje i saturuar në oksigjen

Kanë veprim të moderuar anti-bakterial ndaj mikrobeve anaerobe, përgjegjëse për sëmundjet periodontale (gingivite, periodontite..).
•BUCCOTHERM® Spray për higjenën e gojës; 200 ml.

Përdoret në: Gingiva Sensitive – Tharje goje – Erë të keqe nga goja. Përmban: 100%  ujëra termal të Castéra-Verduzan; pa alkool ose konservante.
BUCCOTHERM® Dental spray ofron një veprim të dyfishtë falë 2 tipeve të sprucimit.
Pastron ndërmjet dhëmbëve, implanteve, mbushjeve; Rivitalizon gingivat; i përdorshëm në udhëtime.
Veprim qetësues, freskues  dhe hidratues në: Gingiva sensible; Gojë të thatë; Hemorragji gingivale.
Veprim ekuilibrues në florën e gojës: Parandalon sulmet acide (kariesin).
Përdoret në fëmijë dhe të rritur. Gjatë gjithë ditës dhe pas larjes së dhëmbëve me pastën e dhëmbëve BUCCOTHERM®.
•BUCCOTHERM®  Pastë  për zbardhjen e dhëmbëve; 75 ml.

Ndihmon në rikthimin e dhëmbëve të bardhë natyral, pa dëmtuar smaltin e dhëmbëve.
Përmban: Bikarbonat, Silic, Propolis, Fluor (1100 ppm).
Nuk permban: Paraben, alkol, ngjyrues artificial  dhe aroma. Vetëm për të rriturit, përdorim ditor.
•BUCCOTHERM®  Pastë dhëmbësh për gingiva të ndjeshme 75 ml
Ndihmon në reduktimin e hemorragjisë dhe ndjeshmërisë së gingivave.
Nuk përmban: Fluor, paraben, alkol, ngjyrues artificial dhe aroma. Vetëm për të rriturit, përdorim ditor.
•BUCCOTHERM®  Pastë dhëmbësh kundër kariesit;  75 ml
Përmban: Fluor 1100 ppm. Nuk përmban: Paraben, alkol, ngjyrues artificial dhe aroma.
Jep një ndjeshmëri të thellë freskie të vazhdueshme. Vetëm për të rriturit, përdorim ditor.
•BUCCOTHERM®  Pastë dhëmbësh kundër kariesit 2-6 vjeç; 50 ml me shije Pjeshke/Luleshtrydhe/Mango

Për fëmijë, me përqendrim të lartë të ujërave termal Castera-Verduzan, ndihmojnë në heqjen e pllakave dentare dhe parandalimin e kariesit. Nuk përmbajnë: paraben, alkol, saharinë, ngjyrues artificial.
•BUCCOTHERM® Junior,   7-12 vjeç; 50 ml me shije mente
•BUCCOTHERM ®Aromatizues Goje 15 ml me ujëra termal, caj jeshil dhe  mente.
•BUCCOTHERM ® Set Për Fëmijët 2-6 VJEC: Pastë dhëmbësh me mango + furce dhëmbësh + Gotë
•BUCCOTHERM ® Set Për Fëmijët 2-6 VJEC: Pastë dhëmbësh me luleshtrydhe + furcë dhëmbësh + Gote
•BUCCOTHERM ® Set Për Fëmijët 7-12 VJEC: Pastë dhëmbesh me mente + furcë dhëmbësh + Gote
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive