Wednesday, November 2, 2016

Catuaba Bark (kapsula)

Catuaba Bark ( Erythroxylum catuaba) është bimë e njohur për kohë të gjatë posaçërisht si afrodiziak, regjenerues dhe përmirësues i organeve te riprodhimit.
Gjithashtu përdoret edhe si ushqyes i sistemit nervor, antidepresiv si dhe stimulues për kujtesën.

Përmbajtja:
Catuaba Bark (Erythroxylum catuaba) 465 mg.

Efekti terapeutik:
- Rrit libidon te meshkujt dhe gratë;
- Përmirëson ereksionin dhe zvogëlon simptomat e impotencës të meshkujt;
- Stimulon ovulimin;
- Përmirëson gjenezën e spermës dhe nivelin e testosteronit në organizëm;
- Rrit kënaqësinë dhe performancën seksuale;
- Për stimulimin e sistemit nervor;
- Kundër depresionit;
- Për funksionalizimin e prostatës;
- Studimet eksperimentale sugjerojnë për efekte pozitive kundër HIV.

Dozimi:
Të përdorët një kapsulë një deri në dy herë ne ditë të shoqëruar me ujë.

Paketimi:
Shishe plastike me 60 Kapsula.

Ruajtja
Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë.
Të ruhet në temperaturë nën 25 gradë celcius.
Të ruhet larg fëmijëve.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive