Wednesday, November 2, 2016

COVATINE

COVATINE

Tableta (kuti me 45 tab) me përmbajtje:

Klorhidrat kaptodiamine (50 mg), të cilat përdoren ne qetësimin e gjëndjeve të axhituara te adultët.

Dozimi:

3 tableta në ditë: një në mëngjes, një në mesditë dhe një në darkë.

Kohëzgjatja e trajtimit është zakonisht një muaj.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive