Tuesday, November 8, 2016

DIMEGAN

Antihistaminik në formën e kapsulave me përmbajtje bromfeniramine (12mg), 1 indikuar kryesisht gjatë manifestimeve të ndryshme alergjike si:

rinit (sezonal dhe shumëvjeçar),
konjunktivite,
urtikarie etj.
Administrimi te fëmijët mbi 12 vjec dhe të rriturit:

1 kapsulë në mëngjes dhe një në mbrëmje.

Doza maksimale ditore është 24 mg.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive