Tuesday, November 8, 2016

Energ (flakone)

Paketimi: 10 flakonë me 10ml.

Dozimi:
1 deri 2 flakone në ditë, në mëngjes dhe në mesditë,gjatë ose pas ushqimit.
Sipas dëshirës mund të hollohet edhe me ujë.
Merret për të paktën një periudhë prej 30 ditësh dhe përsëritet trajtimi sipas nevojës.
Është një integrator ushqimor energjitik, i dobishëm në rastet kur marrja nëpërmjet dietës e lëndëve përbërëse të produktit është e mangët dhe në rastet kur nevojat energjitike të organizmit janë të shtuara.
Produkti jepet si shtesë e ushqimit në pacientët e dobësuar, gjatë konvaleshencës ose në periudhat me lodhje psiko-fizike të shtuara, gjendjeve te stresit, ndërrimit të stinëve etj.

Nuk këshillohet gjatë shtatëzanisë dhe ushqyerjes së fëmijës me gji!
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive