Thursday, November 10, 2016

Femisan A (tretësirë)

EMISAN A zakonisht përdoret për të trajtuar simptomat në vijim:

cistet në vezore;
miomet e mitrës;
çrregullimet e ciklit menstrual;
mentruacionet e dhimbshme;
endometriozën;
PCOS – sindromën e vezoreve policistike;
ndryshimet fibrocistike në gjinj;
infertilitetin e grave;
sterilitetin;
plagët në qafën e mitrës;
PMS (sindromin premenstrual),
Përbërja: Alchemillae folium, Millefolii herba, Petroselini fructus, Calendulae flos, Geranii robertiani herba, Polygoni herba.

Përdorimi

Tek ciklet menstruale të parregullta në fillim të pubertetit dhe më vonë,
dismenoree-a (menstruacionet e dhimbshme),
inflamacionet akute dhe kronike të vezoreve,
inflamacionet akute dhe kronike të mitrës,
grupi i tretë dhe i gjashtë i sekrecionit vaginal,
cistat beninge në vezore,
miomet,
cistat në gjinjë të shkaktuara si rezultat i zhbalancimit hormonal,
sindromi para menstrual – PMS.
Veprimi:
FEMISAN A është produkt dietetik në bazë të bimëve të shëndetshme të zgjedhura me kujdes, pa substanca të shtuara artificiale, ngjyra, dhe hormone.
Shërben për të ruajtur shëndetin dhe funksionin e organeve riprodhuese tek gratë që nga pubertetit e deri në menopauzë.
Apiol ndihmon në ribalancimin e hormoneve tek femrat me cikle të çrregulluara, mungesë të plotë të menstruacioneve dhe vezore cistike dhe policistike duke stimuluar mikroqarkullimin në vezore dhe rrjedhjen e substancave të dobishme nga ekstraktet e bimëve mejekësore.
Së bashku me Geranium robertcianum, apioli ka efekt të jashtëzakonshëm në funksionin e vezoreve, si dhe në  eliminimin e cistave dhe rritjen e fertilitetit.
Shumë bimë që përmban Femisan A kanë efekt spazmolitk, që ulin ngërçet e mitrës dhe lehtësojnë ciklet e dhimbshme.
Alchemie Vulgaris është bimë me përmbajtje të lartë të taninës. Forcon mitrën dhe ligamentet e mitrës dhe është shumë i dobishëm në parandalimin e shfaqjes së cistave dhe miomeve.
Femisan A lehtëson inflamacionet në vezore dhe mitër  nën ndikimin e fortë të vajrave esenciale, taninës, dhe heterozideve të sulfurit të cilët konsiderohen si antiseptik të fuqishëm bimor.

Mënyra e përdorimit:
Shtoni 20-30 pika FEMISAN A në 1 dl ujë.
Të pihet tre herë në ditë para ushqimit.
Përdorimi i pikave rekomandohet në periudhë prej 2-8 muaj, me një pushim dy-javor pas çdo 2 muajsh.
Në dismenore (menstruacionet e dhimbshme), pikat të merren 3-5 ditë para ciklit dhe gjatë ciklit, 3 herë në ditë nga 20 pika.
Pikat mund të përdoren edhe si parandalim 1-2 herë në ditë nga 20 pika.

Efektet anësore
nuk janë të njohura.

Mënyra e ruajtjes
Të ruhet në temperaturë të dhomës, mbrojtur nga drita  dhe në paketimin origjinal.

Paketimi
30 ml tretësirë bimore ujë/etanol.

Afati i përdorimit
24 muaj nga data e prodhimit e shtypur në paketim.
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive