Monday, November 14, 2016

Ialoclean (spraj) nazal

Acid ialuronik, N-acetilcisteina, ekstrakt kamomile, sodium benzoate.

Hidraton në mënyrë natyrale mukozën nazale duke parandaluar tharjen e saj;
ndihmon në largimin e sekrecioneve nazale;
rinitet dhe gjendjet irrituese nga faktorët ambientalë;
ftohjet;
rinitet klinike;
sinuzitet;
rinosinuzitet;
rinofaringitet;
rinitet alegjike;
cikatrizues në rastet e kirurgjisë nazale.
Ruajtja
Të ruhet në vend të thatë e të freskët.
Të ruhet larg arritjes së fëmijëve.

Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive