Monday, November 14, 2016

INOFER

PERBERJA CILESORE DHE SASIORE

SUKSINAT HEKURI 100.0 mg

ACID SUKSINIK 100.0 mg

INDIKACIONET TERAPEUTIKE

Inofer administrohet:

1. Në raste të anemive të shkaktuara nga mungesa e hekurit, te të rriturit: kryesisht te femrat shtatëzëna (merret si trajtim parandalues).

2. Për të parandaluar mungesën e hekurit që mund të vijë si pasojë e një ushqimi jo të pasur, te fëmijët mbi 6 vjeç.

MENYRA ADMINISTRIMIT

Te të rriturit dhe fëmijët mbi 30 kg (të moshës afërsisht 10 vjeç): merren afërsisht 3-6 tableta në ditë);

Te fëmijet nga 20-30kg (të moshës afërsisht 6 deri ne 10 vjeç): merren afërsisht 3-4 tableta në ditë.

TE FEMRAT SHTATEZENE PERDOREN:

1 deri në 2 tableta në ditë gjatë dy tremujorëve të fundit të shtatëzanisë (ose duke filluar që nga muaji i katërt i shtatëzanisë).
Share:

Shqiperia JO Duhanit

Blog Archive